PlayStation Store Update - GTA III en inFamous

Article
door Wouter
woensdag, 26 september 2012 om 17:30
xgn google image
Het is weer woensdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld wordt met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Deze week kunnen we weer eens lekker het slechte pad bewandelen met de inFamous Collection. Mensen treiteren, auto's mollen. Alles wat je maar met je superkrachten zou willen doen. Dus als je als goedhartig persoon liever de held uit wilt hangen kan dat ook. Een ander spel dat we deze week mogen verwelkomen is ook bepaald geen lieverdje. In de PlayStation 2 sectie maakt Grand Theft Auto III zijn intrede.
inFamous Collection (€34,99)
Met de inFamous Collection haal je de volgende games in huis: inFamous, inFamous 2 en inFamous: Festival of Blood. In deze serie kruip je in de huid van Cole MacGrath. Deze koerier komt er na een aanslag achter dat hij er wel heel erg handige superkrachten op na heeft gehouden. Wat hij vervolgens met deze gave doet ligt geheel in handen van jou, de speler. Wordt je een held voor de mensen in nood, of gebruik je jouw krachten voor eigen gewin. Welke keuze je ook maakt, met de inFamous Collection krijg je drie games om te zijn wie je zou willen zijn.
Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition (€14,99)
De HD Collection van Metal Gear Solid ligt al een tijdje in de winkels, maar in de PlayStation Store zijn ze nog niet allemaal terug te vinden. Daar komt nu echter verandering in. De eerste twee games uit deze collectie, Sons of Liberty en Snake Eater, maakten een paar weken geleden hun intrede en nu is het de beurt aan Metal Gear Solid: Peace Walker. Deze HD-editie bevat naast een nieuw grafisch jasje ook trophies voor de verzamelaar en verder natuurlijk de klassieke gameplay. Mocht je dus specifiek dit of een ander deel willen hebben zonder de complete bundel aan te hoeven schaffen dan is dit je kans.
Tokyo Jungle (€12,99)
In Tokyo Jungle houden de mensen het voor gezien en hebben de dieren het voor het zeggen. In de stad Tokyo is geen mens te bekennen waardoor de fauna en de natuur het hebben overgenomen. Als speler zijnde neem je de controle over een hond die in de verhaalmodus probeert te achterhalen wat er met zijn baasje is gebeurt. In de survival modus speel je als een diersoort naar keuze en krijg je de taak om te overleven. Zo simpel is dat echter niet, want je moet met veel dingen rekening houden. Zoals roofdieren, het afbakenen van je gebied en het creëren van nageslacht. In de recensie belonen wij dit aparte spel met een 7,0.
Grand Theft Auto III (€9,99)
De wat oudere gamer zal zich vast nog wel het moment herinneren dat Grand Theft Auto III in de winkels kwam te liggen. Een legendarische serie die op dat moment de stap naar 3D maakte. Voor de mensen die deze stap hebben gemist of het simpel weg nog een keer willen beleven is er goed nieuws. GTA III staat nu namelijk in de PlayStation Store in de PS2 sectie. Mocht je met smart wachten op GTA V en begint het ondragelijk te worden dan is dit in ieder geval een leuke afleiding.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige inhoud van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog. Volgende week woensdag is er weer een nieuwe update.