PlayStation Store Update - FIFA 15 demo & Destiny

Article
door Wouter
donderdag, 11 september 2014 om 12:47
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.
Voor veel mensen is er deze week maar één release die er echt toe doet en dat is natuurlijk Destiny. De nieuwe IP van ontwikkelaar Bungie is nu al een groot succes te noemen als je kijkt naar het aantal verkopen. Verder zien we een demo van de langlopende serie FIFA 15 en maakt Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM Revolution zijn intrede.

Destiny (€69,99) (PS4, PS3)

Deze week is het dan eindelijk zo ver. Het langverwachte Destiny ligt in de (virtuele) schappen. Voor veel mensen dus het moment om de aarde en omstreken te beschermen tegen al het buitenaardse gespuis. Als speler kruip je in de huid van een Guardian van de laatste stad op aarde. De rest van de wereld is vernietigd en de ruïnes die achterblijven vormen nu het thuis van allerlei kwade, buitenaardse levensvormen.
Je krijgt de keuze uit één van de drie klassen, Hunter, Titan of Warlock, waarmee je in level moet groeien en steeds betere wapens kunt vinden. En het leukste is om dit samen met bekenden te doen in de grote free-roaming gebieden.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja STORM Revolution (€54,99) (PS3)

Naruto mag zich als een van de bekendste anime series bestempelen, dus het is geen wonder dat Ultimate Ninja STORM Revolution al weer de zoveelste game is in de franchise. In dit nieuwe avontuur staat het vechten nog steeds centraal en betreden ninja’s van alle vormen en maten de arena om het tegen elkaar op te nemen.
Zo is er onder andere een nieuwe modus: de World Tournament. Hierin begin je met een personage uit de laagste rank van het spel en zul je jezelf een weg omhoog moeten vechten tot je bij de hoogste rank terecht komt. En zoals je al kunt raden worden je tegenstanders met iedere rank die je stijgt ook een stuk moeilijker.

FIFA 15 (demo) (PS4, PS3)

Als er één serie is die lang mee gaat, dan is het wel FIFA. De franchise brengt jaarlijks een nieuwe titel uit en daarom staat jaargang 15 ook al voor de deur. In de demo die deze week in de PlayStation Store verschijnt is het mogelijk om een aantal wedstrijden te spelen met voorgeselecteerde teams. Onder deze teams worden onder meer Barcelona, Dortmund en Liverpool, verstaan.
In de demo zijn ook een aantal nieuwe opties te bewonderen waaronder de Ignite Engine van EA Sports. De gloednieuwe engine die we onder andere terug zagen bij het onlangs verschenen EA Sports UFC.
Dat waren de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

Populair Nieuws