PlayStation Store Update - Epic Mickey 2 en LittleBIGPlanet Karting

Article
door Wouter
donderdag, 08 november 2012 om 8:45
xgn google image
Het is weer woensdag geweest en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!
Met al die nieuwe releases heeft iedereen natuurlijk geen tijd om de PlayStation Store een bezoekje te brengen. Desondanks stelt Sony de trouwe garde niet teleur en brengt het wederom een nieuw lijstje aan demo's, games en downloadbare content naar de virtuele schappen. Deze week krijgen we een voorproefje van Epic Mickey 2: The Power of Two. En ook het recente LittleBIGPlanet Karting, maakt zijn opwachting.
LittleBIGPlanet Karting (€49,99)
Het zal bij sommigen misschien de strot uit komen en anderen kunnen weer geen genoeg krijgen van Sackboy. Maar wat in ieder geval duidelijk mag zijn is dat het nieuwste deel in de LittleBIGPlanet franchise wederom een goede score wist te halen bij ons. En deze keer verruilen de kleine wezentjes het platformen voor het asfalt. Wat hieruit volgt is een combinatie tussen Modnation Racers en de goed gevulde LittleBIGPlanet games. Dat betekent dat je lekker kunt scheuren over verschillende circuits, met je vrienden of alleen, en krijg je de mogelijkheid om zelf levels te creëren en delen. Een echte partygame dus.
When Vikings Attack (€9,99,) (PS3 en Vita)
De karakters uit deze game mogen er dan wel net zo grappig uitzien als in de titel hierboven, maar Vikingen zijn over het algemeen toch iets agressiever. Zo ook de Noorderlingen in When Vikings Attack. In dit spel kun je aan de slag met verschillende modi. Daarbij heb je de keuze om alleen of coöperatief te spelen. Het doel is om de rovende en plunderende Vikingen te verjagen met een groepje stedelingen en bruut geweld. Hiervoor kun je alles gebruiken dat maar binnen handbereik is. Zo lang het maar hard aankomt. When Vikings Attack is voor zowel de PlayStation 3 als PlayStation Vita beschikbaar.
Vanquish (€14,99)
Misschien herinneren jullie je Vanquish nog. Een titel die twee jaar geleden naar de consoles werd gebracht door het team achter Resident Evil 4. Heb je er destijds voor gekozen om deze game over te slaan dan doe je er goed aan om je keuze te heroverwegen. Voor een kleine vijftien euro kun je namelijk alsnog het gevechtspak van Sam Gideon aantrekken. Het is een third-person shooter die keiharde futuristische man-tegen-robot actie biedt. Mocht je nog meer informatie nodig hebben dan kun je de recensie die wij schreven doorlezen.
Demo: Epic Mickey 2: The Power of Two
En zoals gewoonlijk is er ook deze week weer een nieuwe demo. De muis uit dit spel brengt al vele jaren een lach naar menig kindergezichtje, maar wil je van Epic Mickey 2: The Power of Two genieten dan hoef je niet perse een kind te zijn. Deze game wist namelijk bij ons ook een grote glimlach op het gezicht te toveren toen wij er laatst mee aan de slag gingen. Mede door de toffe Disney-omgevingen en het coöperatieve spelen dat de game ondersteunt. Een speler kruipt dan in de huid van Mickey terwijl de ander diens halfbroer Oswald onder handen neemt. Hoe dat precies uitpakt lees je binnenkort in de recensie.
En dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Volgende week rond dezelfde tijd is er weer een nieuwe PlayStation Store Update. Voor het complete lijstje van deze week kun je terecht op het PlayStation Blog.