PlayStation Store Update - Dragon Ball Z & Guacamelee

Article
door Wouter
donderdag, 23 januari 2014 om 13:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
Na de armzalige update van vorige week zijn er eindelijk weer wat titels die het een bezoekje naar de PlayStation Store waard maken. Allereerst is er Dragon Ball Z: Battle of Z voor de PlayStation 3 en Vita. Een nieuwe game in een langlopende franchise die de over de top actie van Dragon Ball eer aan doet. Daarnaast verschijnt deze week de Bundle Fantástico van Guacamelee die het spel samen met wat extra's bevat. Dan is er ook nog een tweede bundel die het bekijken waard is, namelijk de Oddworld: Abeboxx. Met dit pakket haal je de eerste twee Oddworld games in huis voor een zacht prijsje.

Dragon Ball Z: Battle of Z (€54,99) (PS3, Vita)

De Dragon Ball Z franchise kent al heel veel releases en er zullen er voorlopig alleen maar meer bijkomen. Er zijn immers nog genoeg fans die de serie een warm hart toedragen. Dragon Ball Z: Battle of Z is de nieuwste game binnen dit universum en brengt wederom de brute over de top actie waar we van zijn gaan houden. Er zit echter wel een twist aan Battle of Z en dat is dat je niet langer gelimiteerd bent tot één op één gevechten. In dit vechtspel kunnen namelijk acht spelers tegelijk het gevecht aangaan in teams van vier. Je kunt je dus wel voorstellen dat teamwork een belangrijke rol speelt en hersenloos op de knoppen rammen er niet meer in zit. Twijfel je nog over deze nieuwe formule, dan kun je ook eerst de demo even uitproberen die een tijdje terug verscheen.

Guacamelee! Bundle Fantástico (€17,99) (PS3, Vita)

De echte die-hards hebben Guacamelee natuurlijk al gespeeld, maar mocht je rustig gewacht hebben op een prijsverlaging dan is dit jouw kans. De Bundle Fantástico brengt de console- en handheldversie, alle DLC, de soundtrack en enkele avatars en thema's samen in één pakket. Het spel speelt zich af in het warme Mexico, waar de boer Juan Aguacate woont. Op een dag ziet hij dat de dochter van El Presidente wordt ontvoerd door een kwaad skelet. Juan voelt zijn roeping en besluit om de prinses te redden. De game stelt je in staat om te wisselen tussen twee dimensies, een voor de levenden en een voor de doden, om zo de slechterik te stoppen. Het spel ondersteunt een co-op modus, zodat je ook samen met een andere speler het heldenpad kunt betreden.

Oddworld: Abeboxx (€6,19) (PS3)

Als de naam Oddworld je niets zegt dan doen de rare wezentjes uit deze franchise dat wel. Oddworld Inhabitants begon met deze serie in 1997 en heeft sindsdien aardig wat titels voortgebracht die zich allemaal in dit unieke universum afspelen. De eerste twee games, Abe's Oddysee en Abe's Exoddus, zijn nu opnieuw verkrijgbaar in de zogenaamde Abeboxx voor de PlayStation 3. Deze delen zagen het eerst het levenslicht op de eerste console van Sony, maar keren nu terug in geheel nieuw jasje. Mochten deze titels nog steeds te oud aanvoelen voor jouw smaak dan kun je altijd nog wachten op ontwikkelaar Just Add Water. Deze studio is momenteel bezig met een remake van de eerste game die later dit jaar zal verschijnen onder de naam New 'n' Tasty.
Dat waren de hoogtepunten voor deze PlayStation Store Update, maar neem vooral ook een kijkje op het PlayStation Blog voor de volledige lijst met alle nieuwe releases. Zo is er onder andere nog een demo van Lightning Returns: Final Fantasy XIII en vinden we OlliOlli met een flinke korting terug.

Populair Nieuws