PlayStation Store Update - Dishonored & Worms

Article
door Wouter
donderdag, 10 oktober 2013 om 11:30
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor al weer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder waar we de hoogtepunten voor je uitlichten.
Deze week staat geweld centraal in de toppers van deze PlayStation Store update. Voor de mensen die graag sluipen in de schaduw en stilletjes hun vijanden omleggen, is er nu de Dishonored Game Of The Year Edition. De game is inmiddels al een tijdje verkrijgbaar, maar in dit pakket vind je ook alle downloadbare content die sinds de release is verschenen. Een andere game waar we mee aan de slag kunnen is Air Conflicts: Vietnam. In plaats van een tactische benadering zoals bij Dishonored pakt dit spel het iets explosiever aan met zwaar bewapende helikopters. Een titel die tevens op de explosieve toer gaat is Worms Revolution Extreme. Een nieuw avontuur van de bekende wormen, deze keer op de PlayStation Vita.
Air Conflicts: Vietnam (€39,99)
Hoewel het vreselijke gebeurtenissen zijn geweest, houden we na al die jaren toch iets goeds over aan alle oorlogen die op aarde zijn gevoerd en dat zijn de games. Denk aan de Tweede Wereldoorlog en zo is ook het conflict in Vietnam het onderwerp geweest van vele spellen. Aan dat rijtje wordt nu weer een titel toegevoegd, namelijk Air Conflicts: Vietnam. Dit spel plaatst je in de huid van een piloot tijdens de Vietnam oorlog en laat je verschillende typen missies volbrengen. De ene keer vlieg je in een helikopter ter ondersteuning van de grondtroepen en de andere keer zit je in een jet die op hoge snelheid op vijandelijke vliegtuigen jaagt. Maar naast dit explosieve geweld krijg je ook het verhaal van de piloot Joe Thompson mee die zich begint af te vragen of hij wel voor de juiste kant vecht.
Dishonored - Game of the Year Edition (€39,99)
Precies een jaar geleden kwam de sluipgame Dishonored uit en deze viel bij ons op de redactie enorm in de smaak. Inmiddels zijn er ook al wat uitbreidingen verschenen voor deze game, dus voor diegene die de extra stukjes content gemist hebben, is er nu de Game of the Year Edition. Een bundel waarin je naast de game ook Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches en Void Walker's Arsenal krijgt. Dishonored vertelt het verhaal van Corvo, een huurmoordenaar met boven natuurlijke krachten, die erin wordt geluisd door de mensen die hij vertrouwde. Wat volgt is een grootse missie om zijn naam te zuiveren van al het kwaad dat hem is opgelegd. Je krijgt hierbij zelf de keuze of je al sluipend je vijanden om wilt leggen, of dat je er een bloedfestijn van maakt.
Worms Revolution Extreme (€14,99)
Worms, wie kent het niet? De gewelddadige beestjes gaan al heel wat jaartjes mee en met Worms Revolution Extreme wordt er weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de franchise. Hierin kun je aan de slag met dezelfde klassieke 2D-gameplay waar de serie bekend om is geworden. Dat betekent dat iedere speler weer om de beurt elkaar moet proberen te vermoorden. Het spel beschikt over een singleplayer campagne met 72 verschillende levels. Deze levels zijn weer verdeeld over zeven verschillende omgevingen, zoals het strand en de kermis. Daarnaast zijn er ook multiplayer mogelijkheden voor maximaal vier personen tegelijk. Lokaal of online kun je samen met je vrienden aan de slag met modi zoals Deathmatch, Forts en Classic.
Dat was het weer voor deze PlayStation Store Update. Voor de volledige lijst met nieuwe toevoegingen kun je terecht op de PlayStation Blog. Volgende week rond dezelfde tijd zijn we weer terug met nieuwe hoogtepunten.