PlayStation Store Update - Bound by Flame & God of War Collection

Article
door Wouter
donderdag, 08 mei 2014 om 11:00
xgn google image
Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel, neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.
Een nieuwe maand, een nieuwe week en natuurlijk weer een nieuwe PlayStation Store update. Deze keer is het de fantasievolle role-playing game Bound by Flame die in de virtuele winkel arriveert. In deze titel strijd je om het lot van de wereld terwijl er tevens een vuurdemoon is die zich huisvest in jouw lichaam. Verder zien we de God of War Collection die zijn weg vindt naar de handheld van Sony. Een bundel waarmee je aan de slag kunt met de eerste twee games die de iconische serie een gezicht gaven. Dan is er ook nog een demo van LEGO The Hobbit voor de PlayStation 3. Dat betekent dat je dezelfde avonturen van de films beleeft, maar dan in het hilarische LEGO-stijltje.

Bound by Flame (€54,99) (PS4)

Bound by Flame speelt zich in een fantasievolle wereld af vol met mensen, elven en andere mythische wezens. Maar aan dit gelukkige bestaan komt al snel een einde wanneer de machtige Ice Lords ten tonele verschijnen. Met een leger aan ondode soldaten en monsters aan hun zijde, hebben zij slechts één doel voor ogen: de wereld ontdoen van al het leven. Als simpele huurling zou je denken dat jij niet veel kunt uitrichten in deze hopeloze strijd, maar niets is minder waar. Er is namelijk een vuurdemoon die zich in jouw lichaam heeft verstopt en zijn krachten via jou naar buiten brengt. Dat betekent dat niet alleen het zwaard en harnas tot jouw gevechtsuitrusting behoren, maar ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld grote vuurballen op je vijanden af te vuren. Vanaf vrijdag zal de recensie van Bound by Flame op de website staan, waar je onze ervaringen met deze actievolle game in terug kunt lezen.

LEGO The Hobbit (Demo) (PS3)

LEGO mag zichzelf op videogame gebied onderhand wel de grootste franchise ooit noemen. Talloze films en andere verhalen zijn verzwolgen door de bouwsteentjes en weer uitgespuwd in de vorm van een game. En toch weten deze hilarische spellen keer op keer te vermaken. De meest recente adaptatie is The Hobbit. Deze game volgt het verhaal van de eerste twee films: An Unexpected Journey en The Desolation of Smaug, en bevat weer alle herkenbare LEGO eigenschappen. Van de originele stemgeluiden uit de film tot de eindeloze voorraad bouwstenen die je voor alles en nog wat kunt gebruiken. In de recensie belonen wij de game met een 8,2, wat maar weer laat zien dat LEGO weer zijn doel heeft behaald. Als jij ook benieuwd bent geworden naar deze game, dan kun je vanaf vandaag een demo downloaden en het spel zelf uitproberen.

God of War Collection (€24,99) (Cross-Buy Vita/PS3)

Voor wie nog nooit is toegekomen aan God of War, is het nu het perfecte moment om de God of War Collection in huis te halen voor de Vita. Je krijgt hiermee de eerste twee titels op je bord geschoven die de franchise van de grond hebben gebracht. Volledig in HD en met trophy-ondersteuning. En met de Vita kun je er natuurlijk weer zeker van zijn dat zaken als de touch-mogelijkheden ook volop benut worden. In deze games kruip je in de huid van de Spartaan Kratos die wel een appeltje te schillen heeft met de Griekse goden. Hij voelt zich verraden wanneer deze goddelijke figuren zich niet aan hun afspraak houden en is daarom uit op wraak. Voor 24,99 euro krijg je zowel de nieuwe versie voor de Vita, als de oudere PS3-versie.
Dat waren weer de hoogtepunten van deze week. Voor meer nieuwe releases kun je terecht op de PlayStation Blog.

Populair Nieuws