OPROEP: Kijk, speel en chat vrijdag mee in de Night of Battlefield livestream op XGN

Article
woensdag, 30 oktober 2013 om 18:00
xgn google image
We hadden het al een beetje aangekondigd in de Battlefield 4 Prepare 4 Battle prijsvraag eerder deze week; wij houden aankomende vrijdag wederom een livestream van Battlefield 4. Deze keer spelen wij echter niet de bèta, maar de volledige versie van Battlefield 4 tijdens de Night of Battlefield.
Battlefield 4 ligt vanaf morgen in de winkels en daarom is er geen perfecter moment om een livestream voor deze game te organiseren dan vrijdagmiddag en -avond. Wij zullen dan drie uur lang online zijn om met jullie te gamen, en wat meer te spelen dan alleen de Siege of Shanghai map.
Aankomende vrijdag zullen wij vanuit ons kantoor in Amsterdam om 17:00 beginnen met de Night of Battlefield en deze ook live uitzenden op de site. Wij zullen op de Xbox 360 beginnen en op die console doorgaan tot 18:30. Daarna stappen wij over naar de PlayStation 3, waar wij tot 20:00 doorgaan. Vervolgens kun jij zelf natuurlijk gewoon nog lekker verder spelen met andere XGN'ers.
Drie uur lang kun je met ons, of tegen ons, vechten in de nieuwe first-person shooter of uiteraard gewoon gezellig meekijken en chatten op de site. Wil je met ons meedoen, dan moet je ons even toevoegen op Xbox Live en PlayStation Network. Wij spelen op beide platformen onder de naam 'XGNLive', dezelfde naam als tijdens alle voorgaande livestreams. Voeg ons dus zeker toe aan je vriendenlijst als je dat niet al gedaan hebt en doe met ons mee aankomende vrijdag vanaf 17:00 uur!
Ben jij er klaar voor? Wij kijken er in ieder geval nu al naar uit. Tot vrijdag!

Populair Nieuws

Laatste Reacties