Nintendo eShop update: retailgames en prijsverlagingen

Article
vrijdag, 12 april 2013 om 15:30
xgn google image
Veel nieuwe software hoef je deze week niet te verwachten in de eShop. De wekelijkse update van week 15 van 2013 staat vooral in het teken van afprijzingen en retailgames die digitaal worden aangeboden.
3DS:
Voor de 3DS zijn er om te beginnen twee retailgames die je vanaf nu kunt downloaden, te weten The Croods: Prehistoric Party! en Cats and Dogs 3D: Pets at Play. Eerstgenoemde, een game van D3Publisher, kost €34,99. Voor Cats and Dogs van TREVA Entertainment betaal je €29,99. Overigens is The Croods vanaf vandaag tevens fysiek in de winkelschappen te vinden, ook voor de Wii en Wii U.
Clash of Elementalists is de enige DSi-game die je vanaf deze week ook op je 3DS kunt downloaden. Voor deze vechtgame van Teyon betaal je 500 Nintendo Points op je DSi of €5,- op je 3DS. Naast deze nieuwe software zijn er nog de in de inleiding genoemde kortingen. Hieronder vind je ze op een rijtje. Alle kortingen zijn geldig tot en met 25 april:
Wii U:
Voor de Wii U is de enige nieuwe game deze week de retailtitel The Croods: Prehistoric Party!. Net zoals op de 3DS is ook op de Wii U deze retailgame digitaal aan te schaffen. Let op dat er voor de Wii enkel een retailversie beschikbaar is. Hiernaast zijn er ook voor de Wii U een aantal nieuwe prijsverlagingen doorgevoerd. Ook deze zijn geldig tot en met 25 april, tenzij anders vermeld. Zie de lijst hieronder: