Nintendo eShop Update: Child of Light en Etrian Odyssey

Article
woensdag, 30 april 2014 om 17:45
xgn google image
Het is weer zover, donderdag is aangebroken dus dat betekent downloaden. Golf, grotten, schattige meisjes; er is een heleboel aan te schaffen deze week.

3DS

Mario Golf: World Tour is een fijne franchise die inmiddels al heel wat jaartjes meegaat. Uiteraard niet zo populair als Mario Kart, maar absoluut geen slechte serie. Je downloadt deze nieuwe game voor €39,99. Als je World Tour koopt voor 29 mei, dan krijg je een gratis downloadcode voor de Game Boy Color-game Mario Golf. Er is ook DLC voor World Tour, namelijk het Mushroom Pack (€5,99) en Three-Pack Set (€11,99).
Een andere grote titel, waar je dus ook grote-titel-euro’s voor moet neertellen, is Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl (€39,99). De classic-modus is ook de moeite waard, want dat is de opgepoetste versie van Etrian Odyssey. Iets goedkoper is Hometown Story (€29,99), wat niet zo heel veel reclame of marketing heeft gehad. Het is een game van de makers van de Harvest Moon-serie, dus dat belooft wat. Andere retaildownloads zijn tot slot Mystery Case Files Ravenhearst (€11,99) en Azada (€11,99).
Dat is nog lang niet alles voor de 3DS. Wat dacht je van Cave Story (€7,25), de grotgame vol Mimiga? En nu we toch met vreemde termen bezig zijn; Galaga is ook uit op 3DS als virtual console-titel (€4,99). Vind je al die nieuwe titels een beetje overweldigend? Dan kun je demo’s spelen van The Denpa Men 3 The Rise of Digitoll en Conception II: Children of the Seven Stars.

Wii U

Een titel waar je de komende tijd haast niet onderuit kunt, is Child of Light. Deze game is nu ook op de Wii U verkrijgbaar voor slechts €14,99. Zoals je kunt lezen in onze review is deze game niet alleen prachtig om te bekijken, maar ook nog eens tof om te spelen.
Stick it to the Man (€7,99) is ook een optie, maar dat is een wat vreemdere ervaring. Je speelt erin een hoedentester die een ongeluk krijgt en daardoor gedachten kan lezen. Hij kan de wereld veranderen door stickers en, om het allemaal nog wat meer bizar te maken, moet deze Ray ook nog eens op de vlucht. Tot slot is er één virtual console-game nieuw downloadbaar in de eShop: Castlevania II Simon’s Quest (€4,99).