Nieuwe Heroes of the Storm content - Alles wat je moet weten!

Article
zaterdag, 08 augustus 2015 om 14:04
xgn google image
Tijdens de Gamescom 2015 zijn er een hoop nieuwe aankondigingen gedaan voor Heroes of the Storm. Ook is er een hoop extra informatie vrijgekomen over bepaalde Heroes. Met deze special ben je direct op de hoogte van alle nieuwe Heroes of the Storm content!
Het eerste nieuws kwam van Blizzards persconferentie. Hier werd een nieuwe map aangekondigd, twee nieuwe Heroes en kwam er meer informatie vrij over de monk Kharazim uit Diablo III. Maar daar bleef het niet bij. Tijdens een Heroes of the Storm livestream op vrijdag werd er nog een nieuwe Hero onthuld.

Infernal Shrines

De nieuwe map die Blizzard liet zien was Infernal Shrines. De tweede map in het thema van Diablo III. Op de beursvloer konden we direct met de map aan de slag met een aantal pijnlijke momenten tot gevolg. In Infernal Shrines draait het namelijk om The Punisher. Een boss die je kunt laten verschijnen om je tegenstanders een kopje kleiner te maken.
Net als de meeste mappen in Heroes of the Storm heeft Infernal Shrines drie lanes. Om de zoveel tijd verschijnt er in de buurt van een lane een Shrine. Dit zijn de pilaren uit Diablo III die normaal gesproken buffs geven. Wanneer je er hier op klikt, verschijnen er echter een heleboel duivelse minions die je moet verslaan.
Nieuwe heroes of the storm content
Het team dat als eerste 30 minions doodmaakt, laat The Punisher verschijnen. Dit brute monster heeft enorm veel levenspunten en je hebt echt je hele team nodig om hem dood te maken. Anders maakt hij jullie dood. Het team met The Punisher aan zijn zijde heeft een groot voordeel totdat hij weer weg is.
Als laatste kan The Punisher in drie vormen komen: Frost, Fire en Arcane. Elke soort Punisher komt met zijn eigen soort aanvallen. Voor de rest moet je in Infernal Shrines weer gewoon zo snel mogelijk de kern van je tegenstander kapot maken.
76800

Kharazim

De Monk uit Diablo III was tijdens de E3 al aangekondigd, maar nu konden we zelf met hem spelen. Kharazim is een Melee Support. Dit betekent dat je hem kunt levelen als healer of als iemand die veel schade aanricht. En na het getest te hebben, beide manieren lijken goed te werken.
Op level 1 kies je al een soort van hoe je hem gaat levelen tijdens het potje. Je hebt namelijk nog geen Trait, die kies je op level 1. Wil je meer healen, schade aanrichten of meer mana terugkrijgen tijdens het vechten. Vervolgens is het verstandig om bij de volgende levels hier op voort te bouwen.
Verder heeft Kharazim Radiant Dash. Hiermee kan hij naar een vijand of teamgenoot springen. Met Breath of Heaven kun je teamgenoten healen en met Deadly Reach kun je tijdelijk vanaf een grotere afstand mensen beuken. Zijn ultieme aanvallen zijn Seven-Sided Strike en Divine Palm. De eerste richt veel schade aan en met de tweede kun je voorkomen dat een teamgenoot dood gaat.
76801

Rexxar en Misha

Rexxar en zijn beer Misha werden tijdens de persconferentie aangekondigd. De Orc Hunter komt uit het Warcraft-universum en was ook speelbaar op de Gamescom. Net als bij de Hero The Lost Vikings bestuur je hier meerdere personages tegelijkertijd. In dit geval Rexxar zelf en Misha. En dat vergt wel wat moeite.
Misha is eigenlijk degene die de meeste schade aanricht. Met je Trait kun je als Rexxar Misha laten aanvallen of juist terugroepen. Hier komt dus bij kijken dat je twee personages tegelijk in de gaten moeten houden. In tegenstelling tot The Lost Vikings kunnen Rexxar en Misha alleen niet al te ver van elkaar af lopen.
Rexxar zelf heeft maar één aanval: Spirit Swoop, om tegenstanders langzamer te laten lopen. De overige aanvallen zijn voor Misha. Met Misha, Charge! kun Misha op vijanden af laten springen en met Mend Pet kun je Misha healen.
Bij de ultieme aanvallen kun je kiezen tussen Unleash the Boars en Bestial Wrath. Met Unleash the Boars stuur je een paar zwijnen voor je uit die opzoek gaan naar vijanden om ze aan te vallen en langzamer te laten lopen. Met Bestial Wrath richten jij en Misha tijdelijk meer schade aan.
76802

Artanis

Artanis werd ook tijdens de persconferentie aangekondigd, maar was nog niet speelbaar op de beursvloer. Naast zijn aankondiging werd er ook weinig over hem verteld. Artanis is de eerste Warrior in Heroes of the Storm uit het StarCraft-universum.
Artanis is de hoofdpersoon uit StarCraft II: Legacy of the Void. In dit laatste deel van StarCraft II bestuur je het Protoss-leger met hem en hij is ook de leider van zijn volk. Aangezien Jim Raynor en Sarah Kerrigan, de protagonisten van eerdere StarCraft II delen, al in Heroes of the Storm zaten, was het logisch dat Artanis er ook aan zat te komen.
Nieuwe heroes of the storm content

StarCraft Medic

De laatste aankondiging werd tijdens een Heroes of the Storm livestream gedaan en kwam uit een wat meer onverwachte hoek: de StarCraft Medic. De Medic van het menselijke ras Terran is een iconische eenheid uit StarCraft, maar net als Artanis werd er niet heel erg veel over verteld.
Logischerwijze is de StarCraft Medic een Support. Ze kan teamgenoten healen en een van haar ultieme aanvallen is een teamgenoot en haarzelf snel over de map verplaatsen. Volgens Blizzard wordt het een van de moeilijkste Supports om te spelen tot nu toe.
En dat was alweer alle nieuwe content voor Heroes of the Storm vanaf de Gamescom 2015. De nieuwe map Infernal Shrines en Kharazim komen mogelijk aankomende week al naar de game toe. Voor de overige Heroes is geen releasedatum bekendgemaakt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties