WIN - Marble Hornets The Operator Prijsvraag

Article
woensdag, 29 juli 2015 om 9:00
xgn google image
Behoefte aan een avondje griezelen voor de tv? Dan is dit je kans! Met deze Marble Hornets: The Operator prijsvraag kun je een horrorfilm winnen die gebaseerd is op de webserie Marble Hornets, geïnspireerd op de verhalen over Slender Man.
Op jacht naar een intrigerend nieuwsverhaal in een kleine stad onderzoekt een nieuwsteam, bestaande uit verslaggeefster Sara Kovic (Alexandra Breckinridge), cameraman Milo Burns (Chris Marquette) en producer Charlie McNeel (Jake McDorman) huizen die zijn teruggevorderd door de bank.
In één van die huizen ontdekt het nieuwsteam een doos videobanden in een gesloten kast. Ze nemen de banden mee en bespeuren een verhaal. Uit de band blijkt dat de familie die in het huis woonde daar niet vrijwillig is weggegaan, maar uit doodsangst is gevlucht. Op de videobanden is namelijk een gezichtsloze figuur te zien, gekleed in een donker pak, die de bewoners achtervolgt, kwelt en ze langzaam tot waanzin drijft...
Marble Hornets: The Operator Prijsvraag

Marble Hornets: The Operator Prijsvraag

In samenwerking met Entertainment One mogen we drie keer een DVD van Marble Hornets: The Operator weggeven. Om kans te maken moet je de volgende vraag beantwoorden:
  • Wat zou jij doen als je oog in oog met Slender Man kwam te staan?
Mail je antwoord, je voor- en achternaam, je XGN-gebruikersnaam en je postadres naar [email protected]. Je hebt een week om te reageren, daarna krijgen de winnaars automatisch bericht.

Populair Nieuws