Maffe Maandag - Week 45

Article
maandag, 07 november 2011 om 17:30
xgn google image
Een nieuwe week, dus ook nieuwe kansen! Ja. Je moet uiteraard zo positief mogelijk beginnen aan een nieuwe week. Stel; je hebt afgelopen week vier keer over de pot gepist, dan krijg je deze week gelukkig een nieuwe kans om ervoor te zorgen dat het drie of zelfs twee keer wordt! Je weet niet of het gaat lukken, maar proberen mag uiteraard. Zo ook met de Maffe Maandag. Want ja, elke keer krijg ik een nieuwe kans om de Maffe Maandag zo stoer, leuk, tof en sexy mogelijk te maken!
Dat lukt niet altijd. Nou ja, dat lukt wel altijd eigenlijk. Want het is Maffe Maandag. Dat kan niet meer fout gaan. Kom op zeg, denk eens goed na. Dat gaat namelijk gewoon goed komen. Het is godverdomme Maffe Maandag. Godverredomme. Het is de dag van 7 november, de verjaardag van mijn beste vriend overigens. Maar het is ook de laatste dag. Niet van het universum, maar van het Modern Warfare 3-loze tijdperk.
Vannacht lanceert dit spel namelijk. En ter ere van dit spektakel heb ik iets grappigs over het spel gevonden. Hoe toevallig! Ik weet het, ik heb daar aanleg voor. Ik kan dat soort dingen vinden. Je moest eens weten hoe goed ik ben in verkleedpartijen en thematische avonden. Dan weet ik ineens iets te vinden wat te maken heeft met het thema. Thema is goddelijk? Dan kom ik als mezelf, als een echte god.
Maar goed, genoeg geluld nu. Het is tijd voor zout. Een oh zo belangrijk middel voor ons eten. Eten zonder zout is niet lekker. Chips zonder zout, ook niet lekker. Patat zonder zout, dat is hetzelfde als een Heineken fles zonder inhoud. Dat is enorm jammer. Daarom. Modern Warfare 3 zonder zout, dat is ook zoiets. Alsof je de spiegel aan het kussen bent. Dat soort gevoelens krijg je erbij.
Daarom heeft een fan iets gemaakt van zout. Iets gemaakt van zout en Modern Warfare 3. Dat is een hele gezonde combinatie. Een kunstwerk is het geworden. Man man man. Maar even zonder grappen; doe dit maar eens na. Serieus, het is écht knap.
PSP perfect middel om te herstellen van hersentumor
Nee, niet nog een keer Modern Warfare 3. Even opflikkeren daarmee. Het is tijd voor nieuws wat je gewoon een vredig en rustig gevoel in je ziel geeft. Iets waar je gewoon blij van wordt. Iets waarvan je denkt dat de wereld toch best wel mooi is. Ja, toen ik het volgende las kreeg ik even kippenvel. Ik kan daarvan genieten, als er iets heel moois is gebeurd.
Het zit namelijk zo: Chris Sands, die in de 2010 BBC documentaire The Man Who Can’t Stop Hiccupping (overigens een aanrader!) te zien was, bleek een zeldzame hersentumor te hebben. Gelukkig zijn de chirurgen erin geslaagd om het leven van deze beste man te redden. Gelukkig maar, daar ben ik al zeer blij mee.
Maar ja, herstellen van zo’n operatie en ziekte vergt veel tijd. En uiteraard, het zorgt voor effecten achteraf. Zo kon Chris niet meer op de piano spelen, of zijn gitaar gebruiken. Dat is bijzonder jammer. Gelukkig bood zijn PlayStation Portable uitkomst: de game Beaterator van Rockstar Games gaf hem de mogelijkheid om toch nog muziek te maken.
En daar zit hij dan, herstellende van zo’n operatie. De hele tijd op zijn PSP om muziek te maken, vanuit zijn ziekenhuisbed. En daar is Chris heel, heel erg blij mee. Daarom heeft hij een tijd geleden zelf een project opgestart: 365 Songs Project. Elke dag wil hij een liedje maken, eentje die dankzij Beaterator tot stand is gekomen. En laat ik het eerlijk zeggen: dat vind ik heel, heel erg tof. En het maakt me blij, heel erg blij.

Populair Nieuws