Maffe Maandag - Week 41

Article
maandag, 10 oktober 2011 om 20:30
xgn google image
Wat een pauperweer! Waar is de zomer, waar is de liefde? Ik heb niet voor niets twintig flessen zonnebrandolie gekocht. Alleen al om het op 1 oktober prachtig weer was. Alleen al omdat het op 3 oktober ook mooi weer was. Maar nu? Prut weer. Het weer stelt teleur. Maar wat niet teleurstelt: de Maffe Maandag!
Een wekelijkse rubriek die je elke week weer blij weet te maken. Zo blij dat je opeens weer terug wil naar je ex vriendin, waarmee je het twee weken geleden hebt uitgemaakt omdat ze een ander kleur verf wilde gebruiken voor de muur in jullie nieuwe woning. Dat soort dingen. Daar is de Maffe Maandag bestemd voor. Afkickklinieken? Niet nodig. Gewoon een Maffe Maandag laten lezen, dan komt alles weer goed.
Kortom: alleen maar pret. Als autist word je er blij van, want je weet wat je elke keer van de Maffe Maandag kunt verwachten. Maar dit keer niet! Er is verandering. Permanente verandering? Nee, maar ik heb gewoon een leuke reden om een keertje aan afwisseling te doen. Ook omdat ik het zat ben. Ik ben het zat om iedere Maffe Maandag weer één onderwerp aan Angry Birds te wijden.
Daarom dit keer een verzameling van gekke Angry Birds dingen. Gewoon, zodat ik voor de komende 843 weken niet meer op Angry Birds achtige dingen hoef te letten. Dan durf ik weer een merel te kussen, omdat ik weet dat zo’n beest niet zo boos zal worden. Want ja, we hebben dan alles van Angry Birds al gezien.
Wat dacht je van de Angry Birds posters hieronder, gebaseerd op bestaande films. Om van te genieten. Nou nou nou. Ineens krijg ik zin om naar Warner Bros. te gaan en vervolgens daar de mensen overtuigen om een film over Angry Birds te maken. Ben ik daar ook weer van af.
Of wat dacht je van kinderen, met een veel te blij gezicht, die laten zien hoe het is als Angry Birds in het echt bestond. Je ziet het hieronder. Plotseling weet je ineens weer waarom je geen kinderen meer wil hebben, of dat God ervoor heeft gekozen dat je onvruchtbaar bent. Het antwoord des levens, inderdaad.
Dan iets écht geniaals. Super geniaal! Allerlei manieren om de Angry Birds zélf te eten. Je moet het wel zelf maken, maar het eindresultaat is dan te lekker om het niet te eten. Man, wat is de wereld toch mooi. Vegetariërs zullen ineens snappen waarom wij vleeseters gewoon vlees blijven eten. Daarom.
Je wordt er nu al gek van, hè? Nou, er is meer. Veel meer. Angry Birds van LEGO, Angry Birds op straat, een Angry Birds speaker. Je wordt er écht gek van. Alsof je meteen in een TBS-kliniek geplaatst moet worden, zo voelt het. Om het nog erger te maken: Angry Birds in je eigen koffie! De wereld vergaat mensen. Als we dit ook in 2012 te zien krijgen, kan er maar één conclusie gemaakt worden: de wereld vergaat inderdaad in 2012.
Ach ja, laten we afsluiten met een leuk filmpje. Iets waar ik liefde voor heb. Voetbal. Maar ja, dan natuurlijk wel voetbal in een Angry Birds trant. Was dit het laatste? Ja, dit was het laatste. Slaap lekker, kinderen. Het is genoeg geweest. De officiële Angry Birds boycot in Maffe Maandag begint vanaf morgen. Mooi leven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties