Maffe Maandag - Prijsvraag, Skyrim en kinderen

Article
maandag, 19 december 2011 om 20:15
xgn google image
Volgende week is het kerst! Ja, dus vandaag is de laatste maandag voor kerst. Wat een logica. Lekker, met die kerstballen. Champagne. Sneeuwballen. Ja, over sneeuw gesproken: WAAR IS DE SNEEUW? Belachelijk. Op een Maffe Maandag als deze is er sneeuw nodig. Veel sneeuw.
Gelukkig weet ik deze teleurstelling te verwerken met een overheerlijke pizza van Dr. Oetker. Casa di Mama. Nee, dit is geen reclame. Ik ben namelijk niet betaald om dit te promoten, dus je kunt het eerder zien als een aanradertje. Terwijl jullie dit lezen, zit ik lekker pizza te eten. Ongelofelijk lekker. Zo lekker, dat ik zelfs tijdens mijn huwelijk geen kikkerbilletjes wil eten maar een keiharde Casa di Mama van Dr. Oetker. Gewoon, omdat het kan.
Maar goed, tijd voor de Maffe Maandag. Geen gelul alsjeblieft. Dat gelul ben je onderhand wel zat. Volgens mij is het overigens precies een jaar geleden dat ik met de Maffe Maandag begonnen ben. Reden voor een feestje? Ja! Tijd voor een prijsvraag? Ja! Ik ga gewoon iets weggeven. Ik heb het zojuist bedacht, wat een genie ben ik toch.
Goed, je kunt geen toffe dingen winnen. Nou ja, je kunt pure nostalgie winnen. Omdat het kan. Zo geef ik Top Spin 2 voor de Xbox 360 weg. Dat is mijn liefde voor jullie. Omdat ik van jullie houd. Wat je daarvoor moet doen? Nou, stuur mij een mail met daarin je Maffe Maandag inzending. Eens kijken of je er wat van bakt. Stuur het naar: [email protected].
Oké, nu echt tijd voor de Maffe Maandag. Tijd voor Skyrim. Omdat ik van dat spel houd. Mijn liefde gaat uit naar Skyrim. Mijn volle liefde. Daarom vind ik alles wat maar ook een klein beetje grappig is en met Skyrim te maken heeft, enorm grappig. Zo is er een mod uitgebracht die Skyrim in een hele retro-achtige setting brengt. Kijk, dat is pas erg grappig.
Het doet je denken aan Minecraft, ik weet het. Daarom is het eigenlijk veel grappiger dan het is. Oh man, wat ziet Skyrim er toch mooi uit. Mooier kan het niet. Wat een kleuren, wat een vrolijkheid. De wereld lijkt er ineens mooier op. Die pizza van mij wordt er ineens lekkerder door. Kijk, dat zijn pas dingen die het verschil maken. Downloaden die mod dus.
Kinderen zijn boos
Voor deze enkele keer ga ik van mijn concept afwijken. Gewoon, omdat het kan. Dat is mijn motto immers. Want ja, aangezien kerst eraan komt moet je toch wel in die sfeer terecht zien te komen. Misschien heb jij al kinderen, of ben je zelf nog een kind. Wat gebeurt er als je het verkeerde cadeau koopt? Dat je een verkeerd spel koopt? Dan krijg je de hel over je heen.
Inderdaad, en niets is leuker dan het bekijken van kinderen die helemaal gaan huilen nadat ze ’t verkeerde cadeau hebben gekregen. Puur leedvermaak. Heerlijk toch? Het is dat ik zelf nog geen vader ben, dus ik kan er gevoelloos naar kijken en keihard gaan lachen. Dat is toch fijn? Laat mij even genieten.
Daarom, een filmpje van kinderen die gaan huilen. Het heeft niet per se wat met games te maken, maar wel met kerst. Omdat het kan. En dat is onze kerstgedachte. Gewoon dit tonen aan jullie, omdat ik van jullie houd. En ja, vergeet niet mee te doen aan de prijsvraag en win Top Spin 2. Mail naar [email protected]. Ik kijk nu al uit naar jullie mails. Bloemen mag overigens ook.

Populair Nieuws