Maffe Maandag - Lampjes en onschuldige schoolmeisjes

Article
maandag, 27 februari 2012 om 20:00
xgn google image
Voor jullie wil ik veel moeite doen. Daarom moeten jullie eens weten hoeveel moeite ik nu heb gedaan. Mijn laptop is namelijk tijdens het legendarische weekend op de XGN redactie zo’n beetje overleden. Hij doet het wel, maar het toetsenbord niet. En ja, dat is best belangrijk. Sindsdien gebruik ik een schermtoetsenbord, maar dat werkt niet al te best. Maar goed, op deze Maffe Maandag wil ik vast wel de Maffe Maandag via een schermtoetsenbord typen!
Nee, grapje. Dat is gewoon onmogelijk. Daarom doe ik het vanaf een andere computer. Want ja, jullie moeten immers vandaag nog vermaakt worden en ik ben ingehuurd om dat te doen. Ik hoop dat ik jullie vandaag weer kan blij maken, want dat is de allerlaatste kans deze maand. Volgende maandag is het namelijk alweer maart. Pfoe, wat gaat de tijd toch snel. Niet erg eigenlijk, aangezien de maand maart een hint is: een hint naar een hele goede zomer.
Maar het is nog lang geen zomer. Laten we het daar vooral niet over hebben. Want ja, als je naar buiten kijkt word je toch enigszins depressief. Daarom gaan we snel overschakelen naar de Maffe Maandag inzendingen. Ja, er zijn weer twee onderwerpen gevonden. De één gaat over interieur, de ander over uitleg. Begin je al een beetje nieuwsgierig te worden?
Ja? Mooi! Het eerste is dus een tip voor jouw interieur. Ik ben zelf nog altijd bezig met het inrichten van mijn appartement, maar het licht aan het eind van de tunnel is gelukkig eindelijk in zicht. Maar toch mist mijn appartement iets. Iets waar je blij van wordt. Een lamp bijvoorbeeld, daar word je gewoon blij van.
En kijk nou eens! Ik kom een hele bijzondere lamp tegen. Ken je die blokjes van Mario nog, waar je op moet springen om muntjes te krijgen? Nou, daar is ook een lampversie van. Een keer op slaan is genoeg om ‘m te laten branden. Hoe geniaal is dat! Voor maar liefst zestig euro is deze prachtige lamp van jou. Kopen, nu.
Mass Effect uitgelegd aan schattige schoolmeisjes
Oké. Nu het rare onderdeel van de Maffe Maandag. Eentje waarvan je over zes minuten denkt: 'wat heb ik in godsnaam gelezen en gezien?' Inderdaad, dat zul je straks denken. Het heeft te maken met iets Japans, manga en schattige schoolmeisjes. Begin je al iets te vermoeden?
Ja, precies. Het gaat om Mass Effect. Het was dan ook niet moeilijk te raden. Zoals je al weet is het verhaal van Mass Effect niet al te makkelijk om te volgen en als je pas vanaf Mass Effect 2 geïnteresseerd bent geraakt in het spel, is het zelfs erg moeilijk. Gelukkig heeft het Japanse Dengeki Online een oplossing bedacht.
Er is namelijk een strip uitgebracht waar schoolmeisje Liara te maken krijgt met gymleraar Shephard, terwijl Mordin lesgeeft aan schoolmeisjes die niet opletten. Hoe fout wil je het hebben? Inderdaad. Bekijk hieronder een voorproefje en bekijk hier het hele verhaal. Oh en als je Japans kunt; vertaal het even voor ons! Dan kunnen we eindelijk weten wat er staat.

Populair Nieuws