Maffe Maandag - Flirten met duiven en Space Invaders spiegels

Article
maandag, 05 december 2011 om 18:00
xgn google image
Geen Maffe Maandag in rijm. Nee dankje zeg. Te veel moeite ook. Het is weliswaar 5 december, maar omdat ik het niet vier is er geen speciaal Sinterklaas thema. Kom op, we zijn gamers. Wij zijn gamers die Sinterklaas niet nodig hebben. Het enige wat we nodig hebben, is de Maffe Maandag. Ja!
Roerbakei, roerbakei, heroïne dealen op de kinderboerderij. Bedankt Hans Teeuwen, heb ik alsnog mijn rijm quotum gehaald. Zit dat er weer op. Thank god. Het is gewoon tijd voor iets leuks. Geen cadeautjes, maar gewoon iets leuks. Iets wat je iedere week voorgeschoteld krijgt. Kijk, dat kan Sinterklaas niet nadoen. Dat komt dan ook door het feit dat ik geen schimmel heb. Head & Shoulders is het middel, geloof me.
Over Head & Shoulders gesproken: duiven kunnen ontzettend goed flirten. Je moest eens weten. Wij mannen kunnen er niks van. Plaats twaalf duiven in een lokale bar en zo worden 24 hete meisjes meegenomen. Je moest eens weten, inderdaad. In Japan hebben ze het door, dat mannelijke duiven ontzettend goed kunnen flirten. Daarom is er een game gemaakt rond die hitsige duiven.
In Japan is er namelijk een “typische dating simulatie game voor meisjes”. Meisjes kunnen in die game ervoor zorgen dat ze de jongen van hun leven kunnen veroveren, zolang ze maar genoeg geflirt wordt. Alleen… de jongens zijn vervangen door duiven. Ja, inderdaad. Het spel heet Hatoful Boyfriend, een zeer toepasselijke naan.
Een jongen, voor ons in ieder geval onbekend, plaatst zijn ervaring op dit forum. Man, ga het eens lezen. Je wordt levensgelukkig als je even die topic volgt. Ik stel voor dat we ook zo’n game in Nederland moeten hebben. Niet met duiven, maar met varkens. Zoiets. Of had je iets beter in gedachten?
Space Invaders spiegels
En dan nu een designtip! Ja ja, gezien het feit dat ik over precies een maand ga verhuizen, ben ik de laatste tijd voornamelijk op allemaal sites met meubels en allerlei andere dingen aan het surfen. Wat ik daar tegenkom, is geweldig. Zo heb ik al een ontzettend mooi bed gevonden, en daarnaast ook nog een mooie TV-meubel voor mijn verbazingwekkende grote scherm.
Het hoort er allemaal bij, zo’n verhuizen. Maar waarschijnlijk boeit het jullie geen ene reet. Jullie willen gewoon weten wat voor dingen in huis gehaald moeten worden. Kijk, ik kan jullie daarbij goed helpen. Want ja, ik vind dat jullie een spiegel nodig hebben. Niet om erachter te komen dat jullie schoonheid enkel van binnen komt (ik vind jullie heel lekker, hoor), maar om indruk te maken op de innovatieve hipster mensen. Dat ze gaan denken: “hey, die boy/girl heeft stijl!”
Ja, met deze Space Invaders spiegels maken ze indruk. Indruk op de man en vrouw. Indruk op Maik de Boer en Wesley Sneijder. Kijk dan eens. Voor maar 45 pond is zo’n spiegel van jou. Ik weet dat je het wil, ik weet dat je het begeert. Daarom: bestellen die hap. Gewoon doen. Je leeft maar één keer.

Populair Nieuws