Hoe ziet jouw backlog eruit in deze coronacrisis?

  Door de coronacrisis is er op het gebied van entertainment toch ook wel een kleine crisis gaande. Veel releases zijn uitgesteld, opnames liggen plat en ga zo maar door. Een mooie tijd dus om met onze backlog aan de slag te gaan en te gamen of bingewatchen. Hoe ziet jouw backlog eruit. We vroegen het aan de XGN-redactie.

  Luuc

  Mijn backlog wordt systematisch afgewerkt gedurende "Corona Time". Waar ik begon met het bingen van een aantal series (La Casa de Papel, Community, Altered Carbon en andere) ben ik inmiddels aan het gamen geslagen. Na Final Fantasy VII Remake ben ik opnieuw Final Fantasy 7 aan het spelen op de Switch en dat wissel ik af met Assassin's Creed Odyssey op Google Stadia. Daarna staan Borderlands 3, Judgment en The Messenger op de planning.

  Ook qua films ben ik lekker bezig. Zo ben ik de volledige collectie van James Bond aan het kijken en kijk ik de Studio Ghibli films eindelijk nog een keer. Genoeg vermaak in huis voor mij.

  Leslie

  Op dit moment ben ik flink bezig met GTA: Vice City en Doom Eternal. Daarnaast speel ik online nog Dark Souls Remastered en Fallout 76.

  Fallout 76 is veel leuker geworden dankzij de nieuwe Wastelanders-update. Eindelijk kan je met vrienden onschuldige NPC's vermoorden en mensen forceren om in je C.A.M.P. te wonen. Dat is toch geweldig?

  Theo

  Tijdens deze periode is mijn (veel te lange) backlog voornamelijk gevuld met langere games die ik nog af moet maken.

  Neem bijvoorbeeld Red Dead Redemption 2. Ik ben al een heel eind in de game, maar doordat ik afgeleid werd door andere titels heb ik deze een beetje aan de kant geschoven. Tijd om de cowboy uit te gaan hangen dus.

  Naast deze game heb ik onder andere Resident Evil 2 nog liggen en moet ik Super Lucky's Tale nog afronden. Mijn waslijst aan games is lang en datzelfde geldt voor series die ik nog wil zien. Zo wil ik graag They Don't Grow Old van Peter Jackson zien, staat Castlevania seizoen 3 nog op mijn lijst en wil ik nog verder met Fear the Walking Dead. Veel te doen en te zien dus, maar daar is nu alle tijd voor, al kruip ik de afgelopen tijd ook graag in een goed boek.

  THQ Nordic

  Roland

  Ik heb nog aardig wat dingen in mijn backlog staan. Momenteel ben ik bezig met Metro Exodus, die verwacht ik dit weekend wel klaar te hebben. Daarna is het tijd om nog een paar andere games uit te spelen waaronder Kingdom Come: Deliverance. Daarna ga ik beginnen aan games waar ik veel goeds over heb gehoord, maar die ik nooit veel gespeeld heb zoals bijvoorbeeld XCOM. Verder hou ik me bezig met het eindeloos opnieuw kijken van de trailers van Cyberpunk 2077, want ik kan niet wachten.

  Mari

  Ik ben begonnen met Yakuza 0. Sinds kort staat deze game namelijk op Xbox Game Pass en aangezien Rox altijd zo lovend spreekt over die serie besloot ik het ook eens te gaan proberen. Tot nu toe is de game mij nog niet tegengevallen. Ik moest in het begin wel even wennen aan de over de top Japanse stijl. Daar was ik gelukkig wel snel overheen. Ik ben op dit moment nog vooral bezig met de sidestories, dus ik denk dat het nog wel even duurt voordat ik klaar ben met deze game.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.