Nintendo Switch overal en altijd gebruiken - Video in Amsterdam!

Article
vrijdag, 10 maart 2017 om 16:37
xgn google image
De Nintendo Switch gebruiken in huis en op televisie is natuurlijk een eitje. Maar hoe zit het eigenlijk buitenshuis? Is het net zo makkelijk om lekker te gamen terwijl je onderweg bent? Wij gingen op pad met de Switch in de hand op tour door Amsterdam. Bekijk de video!
Na heerlijk Zelda te hebben gespeeld op het kantoor van XGN.nl was het tijd om de redactie gedag te zeggen en op pad te gaan. Op naar de tram richting Amsterdam Centraal om in de stad de nieuwe console te gebruiken. In bovenstaande video zie je hoe het afloopt als we on the go de Nintendo Switch gebruiken.

Nintendo Switch gebruiken - altijd en overal

Laten we voorop stellen dat de Nintendo Switch gebruiken terwijl je on the go bent, een verademing is. Het apparaat is niet te zwaar en je kunt het makkelijk in één hand dragen waardoor het geen probleem geeft als je in moet checken bij het openbaar vervoer. Je moet natuurlijk wel oppassen als je nog niet zit en de tram begint te rijden, de Switch moet wel heel blijven.
Dus of je nu in de tram, trein of bus zit, het Rijksmuseum bezoekt of door het Vondelpark loopt. Je kunt de Nintendo Switch gebruiken, altijd en overal.