Wat moet Hideo Kojima nu gaan doen? - XGN Doe Mee

  Het was een zware eerste week weer XGN’ers. In ieder geval, de Doe Mee had het zwaar. Al die goede games om te spelen en dan zo weinig tijd hebben. Het leven is zwaar. En dan hebben we nu ook nog een grote stelling om wat Kojima in godsnaam moet gaan doen. Snel verder lezen dus!

  Vorige week vroegen wij wat nou jullie favoriete gametrailer was. Waarschijnlijk zaten er veel XGN’ers die desbetreffende trailers toentertijd te bekijken, aangezien we slechts één reactie kregen. Maakt het kiezen van de reactie van de week voor ons wel iets makkelijker – de XGN Doe Mee blijft positief. Dus Beaudé heeft deze week dat privilege:

  Beaudé - Level 1

  Mijn favoriete gametrailer is de E3-trailer van Assassin’s Creed Revelations! Het nummer ‘Iron’ van ‘Woodkid’ past er zo goed bij!

  Het valt de XGN Doe Mee trouwens op dat de toffe trailers, of de beste trailers volgens velen, vaak worden getoond tijdens de E3. Natuurlijk is dit logisch, want ja het is de grootste gamebeurs van de planeet. En voor ons mag juli al snel weer aanbreken, want een nieuwe E3 is iets waar wij erg naar uitkijken.

  Maar nu eerst iets anders, want afgelopen week was er een van rouw. Hideo Kojima, de geestelijke vader van de Metal Gear franchise is, na de release van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, gescheiden van de serie en uitgever Konami. Een groot verlies in de game-industrie en Kojima nam in een eigen video al zelf afscheid. Onze vraag is dan als volgt:

  Wat moet Hideo Kojima nu gaan doen?

  Want ja, wat moet de beste man nu gaan doen? Een compleet nieuwe serie maken, waarin er ook een overkoepelend verhaal wordt gemaakt wat 28 jaar mee kan gaan – de Metal Gear reeks? Of zich even in de luwte houden en daarna bij een ander bedrijf gaan werken? Wij zijn benieuwd! Vertel ons in de reacties wat jullie denken dat Kojima gaat doen. Tot volgende week!

  Metal Gear Online 3

  Verkijgbaar vanaf 6 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.