Sfeerverslag: Heroes of the Storm alpha evenement met pizza

Article
maandag, 27 oktober 2014 om 15:48
xgn google image
De alpha test van Heroes of the Storm is al even uit en om daar nog even extra aansdacht aan te geven, organiseerde Krambl samen met Online PrePaid Services afgelopen vrijdag een alpha evenement in het Parktheater te Eindhoven.
Het Parktheater, een theater gevestigd in Eindhoven, is een mooie locatie voor een potje Heroes of the Storm. Blizzard is namelijk alweer een aardige periode bezig met zijn alpha test en daar heeft menig speler zijn bijdrage aan geleverd.
Vrijdag was het dus tijd voor een evenement voor pers en genodigden, waar ook andere gamers die bij ons kaarten hadden gewonnen, een kijkje konden nemen en los konden in een battle van vijf tegen vijf.

Wat is Heroes of the Storm?

Heroes of the Storm is de nieuwe MOBA game van Blizzard waarbij twee teams strijden om elkaars kern. Elk team bestaat uit vijf spelers die in een goede samenwerking de kern van het andere team moet vernietigen.

Naast dit hoofddoel zijn er nog veel meer dingen die er tijdens een potje Heroes of the Storm aan bod komen. Voorafgaand aan de battle kun je een hero kiezen die afkomstig kan zijn uit alle bekende games van Blizzard en naast bekende hero's is er ook de mogelijkheid gebruik te maken van bekende mounts en unieke aanvallen.
Heroes of the Storm

Een dag vol toernooien

Het was vrijdag een gezellige boel. Eenmaal aangekomen op plek van bestemming was de pers al enthousiast bezig met een potje Heroes of the Storm. Links en rechts stonden vijf computers waar in totaal tien mensen aan het spelen waren en in het midden hing een groot wit scherm waarop de host live meekeek, en met zijn headset verslag deed van het spannende potje wat er op dat moment gespeeld werd.
Onze beurt kwam al snel en ook wij hebben een aantal potjes meegespeeld. Na plaats te hebben genomen in één van de vijf stoelen kwam er een man bij ons staan die een uitleg gaf van wat precies de bedoeling was en wat we uiteindelijk moesten behalen.
Nadat we een karaker hadden gekozen hoorden we de timer aftellen en ging de battle van start. Helaas was de eerste battle geen overwinning, maar de game was zeker een aangename ervaring waar we in de uiteindelijke versie zeker naar uit kijken.
Nadat de klok 14:00 uur sloeg, kwamen ook andere genodigden langzaam binnen en werd het steeds drukker. Mensen konden tickets krijgen waarmee ze mee konden doen aan een potje Heroes of the Storm en aan het eind van elk potje kreeg de beste speler van elk team zelfs een leuke goodie bag mee naar huis.
Heroes of the Storm

Monster, Pizza en gamen, wat wil je nog meer?

Heel de dag Heroes of the Storm spelen gaat natuurlijk niet zonder wat te eten en te drinken. Aan de linkerkant stond een soort kast met een tafel vol met drie soorten Monster, waar de gasten zich konden uitleven. En aan de andere kant van de zaal werd de pizza steeds weer aangevuld. Zo was er dus genoeg te eten en te drinken tijdens het gamen en kwam niemand droog te staan.
De mensen die niet aan het spelen waren stonden lekker met elkaar te praten in het genot van een hapje en een drankje terwijl ze keken naar het live verslag van de spannende toernooien.
Heroes of the Storm Monster

Meld je aan voor de beta

Het publiek heeft zich lekker kunnen uitleven met Heroes of the Storm en de reacties waren zeer goed. "Een erg leuke ervaring met allerlei bekende Blizzard-characters en een uitdagende gameplay," aldus een bezoeker.
Wil jij ook graag meedoen in de beta dan heb je de mogelijkheid om je op de website van Blizzard aan te melden. De beta is nog niet publiekelijk dus je moet na de aanmelding nog wel een mail met een code ontvangen, waarna je direct aan de slag kunt.

Populair Nieuws