GTA Online Lowrider DLC - Haal alles uit de update!

Article
vrijdag, 30 oktober 2015 om 10:46
xgn google image
GTA Online is natuurlijk een hele goede toevoeging aan de formule van de gamereeks. Grand Theft Auto 5 blijft hierdoor een stuk langer leuk, mede door de interactie die je met anderen hebt. Om het leuk te houden komt Rockstar hier en daar met een update, zoals niet heel lang geleden het geval was met de GTA Online Lowrider DLC!
Grand Theft Auto 5 werd ongeveer een week geleden verrijkt met de alom bekende GTA Online Lowrider DLC. Naast het pimpen van een vette lowrider bak is er nog veel meer te doen met de nieuwe content In deze special leiden we je rond binnen de mogelijkheden van de update, zodat je het maximale eruit kunt halen!

Natuurlijk, lowriders!

Misschien is het handig om allereerst te beginnen bij de lowriders zelf. Na de update is het mogelijk om kennis te maken met een nieuwe lowrider shop die in de buurt “Strawberry” zit, in Los Santos. Deze biedt een hoop nieuw materiaal aan, in de vorm van lowriders en custom interieur.
Hier kun je kiezen uit acht verschillende auto’s, die ieder gepimpt kunnen worden tot op de sleutelhanger. Ook hebben de meeste van deze auto’s hydraulics, waardoor de auto zijn typische lowrider bewegingen kan maken.
Voor de auto’s die deze hydraulics niet bevatten, kun je deze bij de shop onder een klein aantal auto’s zetten. Verder kun je natuurlijk flink losgaan om je auto eigen te maken. Het veranderen van de bekleding en de luchtfilters, de bekleding van het stuur en neonlichten, het kan allemaal.
Daarnaast is het mogelijk om de motor te veranderen, de manier waarop de autodeuren open gaan (zogeheten suicide doors), aanpassingen aan de speakers en natuurlijk een patserige laag candy paint op je auto aanbrengen zijn alle nieuwe opties die je geboden worden voor het pimpen van je auto. Al benieuwd naar de lowriders in de game? Check de beste GTA online lowrider filmpjes!
80852

Twee (soort van) nieuwe wapens

Wat is een GTA update zonder een set nieuwe wapens? In de GTA Online Lowrider DLC zijn er maar twee toevoegingen wat betreft wapens, maar ze voegen dan ook zeker iets toe.
Eén van de twee nieuwe wapens is de machete. Misschien is dit wel de meest opvallende, ondanks dat je in de eerste instantie waarschijnlijk denkt wat zo’n mes nou kan aanrichten. In dat geval zal je aangenaam verrast worden door de kracht van het wapen.
Je kunt met de machete namelijk iemand in één keer van kant maken. De zwaai die je met het kapmes maakt, duurt best wel lang, dus het is niet goed mogelijk om rennende of ontwijkende mensen aan te vallen, maar wanneer het mes een persoon raakt op het hoofd, krijgt hij hem recht tussen de ogen en is hij of zij in één keer dood. Een beetje meedogenloos is het wel, maar het is een prima wapen tijdens een gevecht op korte afstand.
Daarnaast is de Machine Pistol ook een nieuwe toevoeging binnen de GTA Online wereld. In de zes GTA 3D Universe games wordt dit lichte machinepistool gewoon TEC 9 genoemd en werd dit wapen voornamelijk door gangs gebruikt.
80853

Aan de slag met nieuwe missies!

Ook zijn er met de GTA Online Lowrider DLC nieuwe missies toegevoegd. Acht stuks, om precies te zijn. Dit zijn allemaal missies voor Lamar Davis. Zoals verwacht zijn vrijwel alle missies lowrider gerelateerd.
Zo lok je in je gepimpte kar onder andere een bendeoorlog uit en probeer je illegaal lowriders rond te brengen naar hun kopers, zonder dat je de politie op je hielen krijgt.
80855

Adversary Modes

Ook zijn er met de GTA Online Lowrider DLC drie Adversary Modi toegevoegd aan de game. Bij de modus Keep The Pace kun je een race houden met allerlei obstakels, sprongen en gevaar, terwijl je boven een minimum snelheid moet blijven. Een beetje als de bus in de film Speed, maar dan anders.
In de modus Relay houd je ook een race, alleen is het de bedoeling dat je in een team om de beurt een lap racet totdat iedereen is geweest. In principe kun je dit zien als een soort estafette race.
Tot slot heb je de Offence Defence modus. Dit is een modus waarin je in twee teams bent ingedeeld waarvan de ene helft runners, en de andere protectors zijn. Deze runners moeten een route uitrijden, terwijl de protectors er alles aan proberen te doen dit te voorkomen.
80856 1

Overige toevoegingen

Naast alle nieuwe missies, customs, wapens en adversary modi, zijn er ook nog een aantal dingen toegevoegd door de GTA Online Lowrider DLC. Zo kun je naast je auto, je karakter ook pimpen met een nieuwe set tattoos, kleding, sierraden en kapsels. Het is ook mogelijk om je karakter nieuwe dansjes en bewegingen te laten maken.
De Scene Creator zorgt ervoor dat je in de Rockstar Editor je eigen instellingen kunt bepalen, zodat je je filmpjes meer naar eigen smaak kunt maken!
Kortom, met de GTA Lowrider DLC kun je qua content weer eventjes uit de voeten met nieuwe missies, wapens, gepimpte auto's en meer! De content is redelijk divers, dus voor ieder wat wils.

Populair Nieuws