Gear Club Unlimited launch event - Racen over Zandvoort circuit (video)

  Hoe vier je de release van een racegame beter dan door het organiseren van rondjes racen op het Zandvoort Circuit met autocoureur Tom Coronel? Mindscape heeft Gear Club Unlimited voor de Nintendo Switch uitgebracht en kwam met een stijlvol Gear Club Unlimited launch event. XGN.nl was erbij en durfde in de auto te klimmen, wat resulteerde in bovenstaande video.

  Gear Club Unlimited is de eerste authentieke racegame voor de Switch. Inderdaad, Mario Kart 8 kwam ook uit voor de handheld maar voor autoliefhebbers en fans van serieuzere racers was er niks. Daar is nu verandering in gekomen, want GCU heeft licenties van aardig wat merken. Spelers kunnen in bestaande auto’s rijden zoals de McLaren P1, Chevrolet Camaro en de Nissan GTR Nismo.

  Aan de bak met Gear Club Unlimited launch

  Tijdens het event wachtte Tom Coronel met een Honda Civic op het Zandvoort circuit om de aanwezigen eens flink de stuipen op het lijf te jagen. Niet alleen hij moest aan de bak, ook degene op de passagiersstoel kreeg een opdracht mee: voltooi de races in Gear Club Unlimited op de Switch tijdens het rijden.

  Door middel van motion control kon je de auto naar links of rechts sturen, terwijl het gas geven vanzelf moest gaan. Er was alleen één probleem: de auto waarin je zelf zit scheurt ook van links naar rechts over het asfalt... In bovenstaande video krijg je een indruk hoe het ons afging op het circuit.

  Gear Club Unlimited is verkrijgbaar voor Nintendo Switch en iOS.

  Gear Club Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 30 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.