FIFA 16 Team of the Year - De beste spelers van het jaar!

Article
maandag, 18 januari 2016 om 9:40
xgn google image
Onlangs werd de gouden bal uitgereikt aan de beste Europese voetballer van het jaar. Al jaren is het vooral spannend tussen de twee beste voetballers die op dit moment leven: Lionél Messi en Cristiano Ronaldo! Dit jaar ging Messi er weer mee vandoor. Ook was gisteren het moment waarbij het FIFA 16 Team of the Year bekend werd gemaakt!
Bij de bekendmaking van het FIFA 16 Team of the Year wordt er een team samengesteld, gebaseerd op de spelers die als beste zijn verkozen,. De spelers die in dit team zitten, krijgen een speciale FIFA Ultimate Team-kaart! In deze special vind je alle spelers in het FIFA 16 Team of the Year!

Manuel Neuer - Keeper

Manuel Neuer is een keeper van Duitse komaf en begon zijn profcarrière bij Schalke 04. In het seizoen 2006/2007 werd hij verkozen tot beste keeper in de Bundesliga en debuteerde in 2009 als keeper voor het Duitse nationale team.
In 2011 maakte de keeper de overstap van Schalke naar Bayern München en tekende er een vijfjarig contract. In 2013 won hij met zijn club bijna alles wat er te winnen viel. Hij werd voor het eerst kampioen van Duitsland en won ook nog eens de beker. Alsof dat nog niet genoeg was won hij ook nog eens de UEFA Champions League met Bayern München.
Met een rank van 96 is hij de keeper in het FIFA 16 Team of the Year.
84698

Marcelo - Linksback

Marcelo Vieira da Silva Júnior, beter bekend als Marcelo, stond vanaf zijn dertiende levensjaar onder contract bij Fluminense FC, een club uit zijn thuisland Brazilië. In 2007 verruilde deze linksback zijn club voor Real Madrid, waar hij in 2015 een contractverlenging tot 2020 voor tekende.
Met Real Madrid won Marcelo drie keer de landstitel, twee keer de Copa del Rey en werd hij één keer winnaar van de Champions League in het seizoen 2013/2014!
Deze linksback heeft een FIFA Ultimate Team rank van 89 is de speler de linksback van het FIFA 16 Team of the Year.
84699

Sergio Ramos - Centrale verdediger

Sergio Ramos is een Spaanse speler die bij voorkeur speelt als centrale verdediger of als rechtsback. Hij begon zijn carrière bij Sevilla FC, maar werd in 2005 voor 27 miljoen verkocht aan Real Madrid.
Net als Marcelo tekende ook Ramos in 2015 bij tot medio 2020. Ramos werd drie keer landskampioen, won twee keer de Spaanse beker en won één keer de Champions League. Daarnaast was de speler de jongste voetballer aller tijden die 100 interlands speelde en zijn teller staat nu op 130. Met zijn land werd hij in 2013 wereldkampioen en in 2008 en 2012 Europees kampioen.
Deze centrale verdediger komt met een score van 94 in het FIFA 16 Team of the Year te staan.
84700

Thiago Silva - Centrale verdediger

Thiago Silva begon zijn carrière bij Fluminense FC, waar hij in de jeugd speelde. De club bood hem geen contract aan, terwijl de kleinere club RS Futebol Clube hem deze kans wel aanreikte. Snel werd hij opgemerkt door de club Juventude en speelde hier een geweldig debuutseizoen.
In 2004 kwam de voetballer naar Europa en kon hij bij clubs als Porto en Dinamo Moskou zijn draai niet vinden. Nadat hij weer verhuurd werd aan Fluminense bleken veel Europese topclubs voor de speler in de rij te staan. Uiteindelijk trok AC Milan aan het langste eind, waar hij van 2009 tot 2012 speelde. In het seizoen 2010/2011 werd Silva met zijn club landskampioen en won hij dat jaar ook de Italiaanse Supercup.
In 2012 verruilde Silva de club voor Paris Saint Germain, waar hij met het team maar liefst drie keer op rij landskampioen werd. De club betaalde AC Milan 42 miljoen euro voor de centrale verdediger.
Thiago Silva heeft een FUT rank van 94 en zit hiermee als rechter centrale verdediger in het FIFA 16 Team of the Year.
84702

Dani Alves - Rechtsback

Dani Alves is een Braziliaans voetballer die voornamelijk als rechtsback actief is. In 2001 begon hij zijn profcarrière bij EC Bahia. Hij werd in 2002 overgenomen door Sevilla FC, waar hij eigenlijk als rechtermiddenvelder aan de slag mocht.
Door het vertrek van Sergio Ramos, werd Alves ingezet als rechtsback. Met Sevilla won hij tweemaal de UEFA Cup, twee keer de UEFA Super Cup en één keer de Spaanse beker.
Voor 30 miljoen ging de speler naar FC Barcelona en werd hiermee vijf keer landskampioen, won daarmee drie keer de UEFA Super Cup en werd ook nog eens driemaal winnaar van de Champions League.
Dani Alves heeft een FUT rank van 92 en maakt als rechtsback deel uit van het FIFA 16 Team of the Year.
84703

Luka Modric - Middenvelder

Deze Kroatische voetballer startte zijn carrière bij Dinamo Zagreb, waar veel Kroatische topspelers een start maken. Hier werd hij in het begin vooral verhuurd aan andere clubs in Kroatië, waar hij goed uit de verf kwam. Na twee seizoenen kwam hij in het vaste team van Dinamo Zagreb terecht.
In het jaar 2008 maakte de middenvelder zijn overstap naar het Engelse Tottenham Hotspur, waar hij ook gelijk een vaste waarde in het team had. Modric speelde hier erg sterk, vooral zijn derde seizoen deed hij het erg goed. In 2012 ging de speler voor een bedrag van 30 miljoen naar Real Madrid. Paris Saint-Germain was bereid 10 miljoen meer te betalen, maar Modric koos bewust voor Madrid omdat hij dit een mooiere club vond.
Met deze Spaanse club heeft de speler onder andere een Champions League en een Super Cup gewonnen.
Luka Modric staat als middenvelder in het FIFA 16 Team of the Year, met een rank van 93.
84704 1

Paul Pogba - Middenvelder

Pogba is een Franse voetballer van Guinese afkomst, die bij voorkeur als centrale middenvelder speelt. Het Franse AC Le Havre was de eerste profclub waar hij voor uitkwam en hij verliet deze club voor Manchester United. In 2012 werd de speler weer verkocht aan het Italiaanse Juventus. Hier speelt hij nog steeds en doet dat met verve.
Met Juventus werd hij sindsdien drie keer kampioen in de serie A, won hij twee keer de Supercup en een keer de Italiaanse beker.
Met een FUT rank van 93 is Pogba de centrale middenvelder in het FIFA 16 Team of the Year.
84705 1

Andrés Iniesta - Middenvelder

Iniesta is een echte one-club man. Deze trouwe rechtermiddenvelder speelt sinds 1996 al bij FC Barcelona. In 2002 liet Louis van Gaal de speler voor het eerst in het eerste van de club meedoen, in een Champions League-wedstrijd tegen het Belgische Club Brugge.
Gaandeweg werd de middenvelder belangrijk voor het team en dat is hij nog steeds. De trouwheid naar zijn club heeft hem zeker wat opgeleverd. Zo won hij de onder andere de Champions League maar liefst vier keer en werd hij zeven keer landskampioen met de Catalanen!
Andrés Iniesta staat op het middenveld in het FIFA 16 Team of the Year met een FUT rank van 95.
84706 1

Cristiano Ronaldo - Linksbuiten

Wat kunnen we nog voor nieuws vertellen over deze geweldige speler? In 2002 werd hij gecontracteerd bij Sporting Lissabon en in dat jaar speelde hij zichzelf in de kijker bij Manchester United. Na een duel tussen de twee clubs leidde de voetballegende Sporting naar een 3-1 overwinning, waarna de spelers van Manchesters United stelden liever met Ronaldo dan tegen hem te voetballen.
En zo geschiedde, Alex Ferguson haalde de speler binnen bij de club uit Manchester. Vanaf het jaar 2006 begon de speler zich te ontwikkelen als één van de beste spelers ter wereld. In dat seizoen won hij dan ook de Champions League met United en werden zij drie keer op rij kampioen in de Premier League.
Voor een toenmalig recordbedrag van 94 miljoen euro werd de speler in 2009 verkocht aan Real Madrid en breekt vandaag de dag bij deze club record na record. Hij werd onder andere een keer landskampioen en won ook een Champions League-titel met de Madrilenen
Met een FUT rank van 98 is Cristiano Ronaldo als linksbuiten uiteraard van de partij in het FIFA 16 Team of the Year.
84709 1

Neymar - Spits

Neymar da Silva Santos Júnior, beter bekend als Neymar, begon in 2003 bij het Braziliaanse Santos. Hier debuteerde hij in 2009 in het eerste elftal van de club. In 2011 werd de speler vanwege zijn uitmuntende prestaties uitgeroepen tot voetballer van het jaar in de Brazilliaanse competitie.
In 2013 werd de speler voor naar verluid 57 miljoen euro verkocht aan Barcelona, waar de speler nog steeds voetbalt. Tot nu toe werd hij onder meer één keer landskampioen en haalde hij met zijn team eenmaal de Champions League-titel binnen.
Neymar staat als spits in het FIFA 16 Team of the Year, met een rank van 97.
84710

Lionel Messi - Rechtsbuiten

Ook Lionel Messi heeft eigenlijk geen introductie nodig. Deze Argentijnse topper speelt sinds de jeugd al bij FC Barcelona en is een trouwe speler bij de Catalanen.
De aanvaller viel in de jeugd al op vanwege zijn uitzonderlijke talent en werkte zich omhoog. Bij FC Barcelona-B wist de voetballer in 21 wedstrijden maar liefst 37 keer te scoren.
In het jaar 2004 debuteerde de speler officieel bij het eerste van Barca, onder leiding van Frank Rijkaard. Ook Messi is sindsdien nog altijd bezig met het verbreken van records. Zo was hij de jongste speler die een doelpunt maakte op het hoogste niveau, op 17-jarige leeftijd.
Ook in het verdere verloop van de carrière van het voetbalicoon zijn er een hoop hoogtepunten. De speler won onder andere viermaal de Champions League en werd zeven keer landskampioen met Barcelona. In 2014 werd hij topscorer aller tijden in de Primera División en hielp hij zijn land Argentinië aan een tweede plaats op het WK.
De winnaar van de gouden bal van dit jaar staat als rechtsbuiten in het FIFA 16 Team of the Year, met een FUT rank van 99!
Zoek jij goede tips voor FIFA 16 ? Check dan deze 10 FIFA en bekijk deze tips voor het !

Populair Nieuws