Wat is jouw favoriete Metal Gear game? - XGN Doe Mee

  Een treurige week, want één van de grootste game-ontwikkelaars uit de gamewereld heeft zijn afscheid aangekondigd van een game. Laat onze stelling nu net over die serie gaan. De XGN Doe Mee verwelkomt je bij de stelling over jouw favoriete Metal Gear game en de beste DLC ooit.

  Laatst vroegen wij aan jullie wat nou eigenlijk de beste DLC ooit is. Want er zijn in de afgelopen jaren nogal veel uitbreidingen voor games verschenen en daar zitten een paar pareltjes bij. Welke pareltjes dat nu precies zijn was de centrale vraag een weekje geleden. De Rockstar-games zijn goed vertegenwoordigt, want ook Undead Nightmare kwam wederom voorbij. De winnaar van deze week is TalkingPear:

  TalkingPear - Level 3

  The Ballad of Gay Tony heb ik persoonlijk het meeste van genoten. Nadat ik ongeveer 300 à 400 in GTA IV heb gestopt, ben ik naar TBoGT overgestapt en daar vrolijk verder gegaan. Ik denk dat de teller nu in totaal ongeveer op 500 uur staat, wat niet slecht is voor een DLC.

  Dat is zeker niet slecht voor een uitbreiding en meerdere ontwikkelaars zullen bijzonder blij zijn als gamers zoveel uren in hun game steken.

  Terug naar de huidige stand van zaken. Afgelopen week werd bekendgemaakt dat Metal Gear Solid V: The Phantom Pain op 1 september van dit jaar zal uitkomen. Iets wat misschien interessanter is, is het feit dat dit de laatste Metal Gear game zal worden onder leiding van de geestelijk vader van de serie Hideo Kojima. Toegegeven, de beste man heeft vaker gezegd dat dit het geval zal zijn, maar laten we er nu maar even vanuit gaan. De stelling is daarom als volgt:

  Wat is jouw favoriete Metal Gear game?

  Al sinds het eerste deel uit 1987 heeft Hideo Kojima een groot aandeel gehad in het verwelkomen en populair maken van het stealthgenre. Maar van al die Metal Gear games - Metal Gear, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 3: Snake Eater en nog tig meer andere titels uit de serie - welke is nou jouw favoriet?

  Laat het ons weten in de reacties en vertel ook vooral WAAROM juist die precieze titel jouw favoriete Metal Gear game is en misschien zelfs de beste Metal Gear game ooit. We zijn benieuwd naar jullie Solid Snake verhalen! Tot volgende week en een fijn weekend gewenst!

  Metal Gear Online 3

  Verkijgbaar vanaf 6 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.