Wat is jouw favoriete gametrailer? - XGN Doe Mee

  De vakantie zit er bijna op en ook de Doe Mee gaat weer het werkende/scholende leven tegemoet. Ach, tot die tijd vermaken we ons nog een weekend lang met gamen. En natuurlijk een nieuwe XGN Doe Mee, die deze keer over jouw favoriete gametrailer gaat.

  De laatste keer was onze vraag wat jullie favoriete episodische game is. Want de afgelopen jaren is er een spurt ontstaan aan deze titels, met natuurlijk The Walking Dead van Telltale die de hele kar trekt. Maar ook Game of Thrones, Life is Strange en ouder werk zoals Sam & Max doen het wel goed, als je de recensies mag geloven. Toch wint, niet echt onverwacht, The Walking Dead en wessel-luiten zegt het zoals het is:

  wessel-luiten – Level 1

  Net als Gijske kies ik The Walking Dead Season 1 en 2. Season 1 vond ik goed, omdat Lee alles in de strijd gooit om Clementine te beschermen en Season 2 kies ik, omdat Clementine van een zachtaardig meisje verandert in een harde overlever. Ook kies ik hiervoor, omdat Kenny en Luke goede karakters zijn en ook het einde van Season 2 is fantastisch.

  We kunnen dus inderdaad wel erkennen dat The Walking Dead op dit moment het paradepaardje is van Telltale als het gaat om episodische games. De Doe Mee is het hier ook mee eens hoor, maar vraagt aan de XGN’ers om ook eens Tales from the Borderlands en Back to the Future op te pakken, want ook deze series zijn fenomenaal.

  Enfin, genoeg over die maandelijks te verschijnen te delen, tijd voor de nieuwe kwestie! De XGN Doe Mee is namelijk verzot op gametrailers en dan zijn er een paar specifieke - de Borderlands 2 Game of the Year editie. Onze vraag is dan ook:

  Wat is jouw favoriete gametrailer?

  Wij hadden het al eventjes over die fantastische Borderlands 2 Game of the Year editie, waardoor menig gamer de titel zal hebben aangeschaft. Maar wat te denken aan de reacties op het tonen van The Legend of Zelda: Twilight Princess tijdens de E3 van 2004?

  Maar het gaat ons om jullie mening! Dus vertel ons in de reacties hieronder wat jouw favoriete gametrailer is! Vertel er dan ook gelijk eventjes bij waarom deze trailer zo hoog in jouw lijstje staat. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe Doe Mee! Tot dan!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.