Wie is je favoriete eindbaas en waarom? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 04 juli 2015 om 15:00
xgn google image
Ja, het is ontzettend warm en vooral deze zaterdag. Tropische temperaturen. De XGN Doe Mee mag hopen dat je dit leest vanuit een badje in de tuin, want binnen is het bijna niet uit te houden. Hoe dan ook, de Doe Mee richt zich deze week op eindbazen.
Vorige week was vraagstelling wat jullie nou van de problemen rondom Batman: Arkham Knight vonden. De ontwikkelaar van de PC-versie van de game, Warner Bros., zou al langer op de hoogte zijn van de problemen rondom de game, maar heeft het spel desalniettemin uitgebracht. Warner Bros. zelf heeft nog niet gereageerd op de kwestie. Hoe dan ook, wij vroegen naar jullie mening en thijsknvb zegt het volgens de Doe Mee goed:
En zo vindt de XGN Doe Mee het ook: slordig en vooral erg onnodig. Als Rocksteady iets meer de teugels in handen had genomen, hadden PC-gamers nu ook gewoon rustig en bugvrij aan de slag kunnen gaan met Batman: Arkham Knight.
Maar genoeg over de Caped Crusader, het is tijd voor die nieuwe stelling. En die gaat over de laatste obstakels in games: eindbazen. Want er zijn veel memorabelen langsgekomen, maar de vraag is:

Wie is jouw favoriete eindbaas en waarom?

De XGN Doe Mee hoeft hier niet zo veel aan toe te voegen: wie is jouw favoriete eindbaas en waarom? Dus laat ons weten in de reacties hieronder wie jouw favoriet is en dan zien wij je volgende week weer terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Eéntje die ook een stuk minder warm is. Fijn weekend!

Populair Nieuws

Laatste Reacties