Ervaar de Hyperkin Supaboy S - de nieuwe Nintendo Switch Light

Article
vrijdag, 24 februari 2017 om 12:42
xgn google image
Nintendogames spelen op je televisie en wanneer je weggaat, doorspelen in de trein. Waar heb je dat eerder gehoord? O ja, de Nintendo Switch komt eraan! Fout antwoord. Vergeet de Switch, probeer de Hyperkin Supaboy S.
Toegegeven, dat was een tikkeltje overdreven. Maar het geeft de impact van de Supaboy S wel aan. Met dit absolute pareltje kun je oude SNES games als Donkey Kong en Yoshi weer laten herleven. Sterker nog, je kunt de Supaboy S snel loskoppelen van de tv en al opstaand met de bananenetende aap doorklauteren.
Nu denk je, XGN.nl heeft een paar maanden geleden toch ook al een artikel over de Supaboy geschreven? Dat klopt, maar deze Supaboy S heeft een groter beeldscherm en betere audio. Bekijk de video om een beeld te krijgen van de Supaboy S.

Nadelen Supaboy S

Even alle positiviteit opzij gezet, er kleven namelijk ook nadelen aan deze ‘handheld’. Zo is het apparaat te groot voor je broekzak, zelfs als je een grote broek aan hebt. Ook speelt de Supaboy alleen oude SNES games af, wat geen nadeel hoeft te zijn, maar je moet er geen hoogwaardige graphics of moderne gameplay van verwachten.
Ook is het vooral in het begin lastig om de gamecartridge in de Supaboy te doen. Pas na vele malen voorzichtig oefenen kregen wij het spel in het apparaat.
De voordelen en nadelen tegen elkaar weggestreept is de Supaboy S voor ruim honderd euro een absolute aanrader. In ons overzicht kun je de 25 beste SNES spellen vinden.

Populair Nieuws