Top 5 beste E3 2019 Square Enix persconferentie aankondigingen

  We zijn alweer bijna door alle E3 presentaties heen. De Square Enix persconferentie is achter de rug. De Final Fantasy ontwikkelaar had het nodige te onthullen, maar voor wie niet kon kijken hebben wij de beste E3 2019 Square Enix persconferentie aankondigingen op een rijtje gezet.

  Square Enix

  5. Oninaki krijgt een releasedatum

  Als je van klassieke RPGs houdt, is Oninaki iets voor jou. Deze game van de makers van I Am Setsuna en Lost Sphear is een traditionele Japanse actie-rpg. Je speelt als Kagachi, een Watcher. Watchers moeten de dwalende zielen van overledenen begeleiden naar de volgende wereld.

  De game werd in februari aangekondigd tijdens een Nintendo Direct, maar niet getreurd als je geen Switch hebt: de game komt ook naar andere platforms. Op 22 augustus 2019 komt Oninaki uit voor PlayStation 4, Nintendo Switch, en PC.

  Hierboven kun je de trailer uit de E3 2019 Square Enix persconferentie bekijken.

  Square Enix

  4. Final Fantasy VIII krijgt een remaster

  Als je nu denkt ‘dat was toch al jaren bekend?’ kijk dan nog eens goed naar de Romeinse cijfers. Ja, een remake van Final Fantasy VII werd jaren geleden al aangekondigd (daarover straks meer), maar een remaster van VIII is een volledig nieuwe aankondiging uit de E3 2019 Square Enix persconferentie.

  Misschien vind je een remaster wat te weinig en had je graag een volledige remake gezien. Bekijk het in dat geval van de positieve kant: een remaster komt vaak redelijk snel uit, en dat kunnen we niet zeggen voor een zekere andere Final Fantasy remake.

  Final Fantasy VIII Remastered komt later dit jaar naar PS4, Switch, Xbox One en PC.

  Square Enix

  3. Outriders krijgt een trailer

  Outriders werd niet zo lang geleden aangekondigd op Twitter. Toen bestond de aankondiging nog uit een reeks cryptische tweets gevolgd door een korte teaser waarin één van de personages uit de game haar ogen open deed, en verder niks.

  Tijdens de E3 2019 Square Enix persconferentie hebben we een volledige trailer gezien. De trailer toont nog geen gameplay, maar geeft wel een indruk van de sfeer van de game.

  De ontwikkelaars laten ons weten dat Outriders een co-op shooter wordt voor één tot drie spelers. Ook krijgen we te horen dat er een sterk verhaal aanwezig zal zijn. Outriders komt in de zomer van 2020 uit voor Xbox One, PC, en PS4.

  Square Enix

  2. Beelden van Marvel’s Avengers

  Na jaren wachten was het deze E3 eindelijk zover: we mochten de Avengers game verwachten op de E3 2019 Square Enix persconferentie. De game werd in 2017 aangekondigd, en pas vlak voor E3 kwam het nieuws dat de game dit jaar volledig onthuld zou worden.

  Hoewel er enkele Marvel Cinematic Universe invloeden te zien zijn, is uit de trailer hierboven meer dan duidelijk dat de game niet direct op de Avengers films aansluit en een eigen verhaal volgt.

  De game wordt co-op voor vier spelers, en er zal veel gratis content worden toegevoegd na de release. Die release is op 15 mei 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Google Stadia.

  Square Enix

  1. Meer beelden van Final Fantasy VII Remake

  De E3 2019 Square Enix persconferentie begon sterk. Het eerste dat er getoond werd, was namelijk een collectie nieuwe beelden van de Final Fantasy VII Remake. Er waren beelden van het nieuwe vechtsysteem, gevolgd door een nieuwe trailer. Het lijkt erop dat na al het lange wachten de informatie rondom de game in een stroomversnelling raakt.

  De nieuwe trailer toont Cloud’s ontmoeting met Aerith. Ook zien we de eerste beelden van Tifa en Sephiroth. Alsof het applaus nog niet hard genoeg is wordt er ook een ‘1st Class Edition’ van de game aangekondigd, waarbij een standbeeld van Cloud op zijn motorfiets zit. De game is ook nog een speelbaar op de E3 beursvloer.

  Final Fantasy VII Remake komt op 3 maart 2020 uit, exclusief voor PS4.

  Wat vond jij de beste E3 2019 Square Enix persconferentie aankondigingen?

  Kijk je uit naar Final Fantasy VII Remake? Of ben je meer geïnteresseerd in Outriders of Marvel’s Avengers? Het kan natuurlijk dat de game waar jij het meest naar uitkijkt niet op de lijst staat. In de reacties horen we graag wat jij van de persconferentie vond!

  Final Fantasy VII Remake

  Verkijgbaar vanaf 10 april 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.