Doe Mee: Welke nummers wil jij graag zien in muziekgames?

Article
zaterdag, 28 augustus 2010 om 16:00
xgn google image
Het is zaterdag en dus weer tijd voor een Doe Mee: Wie, wat, waar en waarom? We hebben weer een nieuwe vraag voor jullie bedacht en uiteraard is de winnaar van afgelopen week bekend.
Vorige week vroegen we of jullie aan het wachten waren op een nieuwe PSP. De meesten willen hem alvast niet kopen omdat ze geen handheld gamers zijn of omdat ze de eerste PSP maar een flop vinden. Jullie hebben echer wel interesse in een nieuwe handheld. B--T--B-8 is onze winnaar van vorige week en zegt dat hij zich nog goed weet te amuseren met zijn huidige PSP.
Er zijn tegenwoordig enorm veel games die zich baseren op muziek. SingStar, DJ Hero, Rock Band en Guitar Hero zijn veruit de meest populaire games en weten elke muziekstijl wel een kans te geven. Toch is nog lang niet alle muziek beschikbaar via deze games en wij zijn benieuwd welke nummers jullie nog missen. Onze vraag van deze week is dan ook: Welke nummers wil jij nog graag zien in muziekgames?
Zelf ben ik een grote fan van de Rock Band en Guitar Hero franchises en ik ben blij dat er zo vaak nieuwe nummers beschikbaar worden gesteld. Ik ben zeer tevreden met het huidige aanbod maar ik hou van zoveel groepen dat ik altijd maar naar meer verlang. Ik hoop dan ook dat ik op een dag de nummers van Lou Reed, 10 Years en The Pigeon Detectives kan naspelen op mijn plastieken gitaar.

Populair Nieuws