Dit willen we niet zien op de E3 2015!

Article
door Anoniem
zondag, 24 mei 2015 om 11:00
xgn google image
E3 persconferenties kunnen werkelijk fantastisch zijn, maar ook tergend saai. Bijna iedere ontwikkelaar heeft wel eens een ruk persconferentie gegeven. De volgende aspecten willen we in ieder geval niet zien op de E3 2015!

5. Remasters

Als de E3 ergens om draait, dan zijn het nieuwe games. Sony en Microsoft lijken momenteel druk te zijn met iedere Playstation 3 en Xbox 360 game opnieuw uit te brengen op de huidige generatie consoles. Tijd om deze E3 ergernissen aan de kant te zetten door eens nieuwe games te laten zien, in plaats van oude games in een nieuw jasje.

4. Slechte grappen

Een van de grootste E3 ergernissen is toch wel zenuwachtige mannetjes die geforceerde grappen maken die niet echt grappig zijn. Stop met grappen maken en ga vette games aankondigen, bewaar die grapjes maar voor je vrouw. Begrijp het niet verkeerd, een grapje op zijn tijd kan maar dat moet wel echt leuk zijn.

3. Games waarbij je moet bewegen

Wanneer begrijpen ontwikkelaars nou eens dat hardcore gamers geen zin hebben om te bewegen achter hun console. Vooral Ubisoft is hier heer en meester in, ieder jaar komt er weer een gaar Just Dance dansje voorbij. Gamers willen geen games zien waarbij ze moeten bewegen, dit zorgt voor vele E3 ergernissen tijdens iedere E3.

2. Media apps

Wie kan zich de Xbox One aankondiging nog herinneren waarbij Microsoft alleen maar over TV en media apps praatte? Die rommel mag je als ontwikkelaar lekker thuislaten, die media apps komen toch bijna nooit naar Nederland. De E3 gaat om games, dus stop met nog meer E3 ergernissen te maken en hou het als ontwikkelaar bij games.

1. Kindergames

Helemaal bovenaan de lijst met E3 ergernissen staan kindergames. Sony zette zichzelf enkele jaren geleden bijna een half uur lang voor schut om het kinderspel Wonderbook: Book of Spells uitgebreid aan te kondigen. Tijdens een E3 presentatie moet je iedere minuut goed benutten, dus kondig die kindergames maar op een maandagochtend aan.