Dit moet je weten over After We Fell-ster Hero Fiennes Tiffin

Article
zaterdag, 02 oktober 2021 om 11:00
after we collided st 7 jpg sd highf1632755839
Hero Fiennes Tiffin kennen we inmiddels allemaal wel als Hardin in de populaire After franchise. Hij deelt niet zoveel informatie over zichzelf op het internet, toch hebben wij hier een paar feitjes die jij moet weten over Hero Fiennis Tiffin.

Harry Potter

Hoewel deze populaire acteur voornamelijk bekend is voor zijn rol in de After franchise, heeft Hero vroeger in Harry Potter gespeeld. Hij speelde de 11-jarige Tom Riddle, oftewel Lord Voldemort in Harry Potter en de Halfbloed Prins. Lord Voldemort zelf werd gespeeld door Hero’s oom Ralph Fiennes.

Tattoos

Het personage Hardin die gespeeld wordt door Hero heeft veel tattoos, maar deze zijn eigenlijk allemaal nep. Hero zegt dat hij het idee wel leuk vindt, maar te bang is om permanent inkt om zijn lichaam te hebben. Zijn favoriete tattooo is de vogelkooi op zijn voorarm.

Hij is model

Naast zijn carrière als acteur is Hero ook bekend als model. Zo liep hij mee in Fashion Week Milan voor de modeshow van Dolce & Gabbana. Hij houdt van modellenwerk omdat het minder betrokken is dan bij acteren. In tegenstelling tot een film duurt een shoot maar één of twee dagen. Hij vindt het ook leuk om wat modellenwerk op te pakken tussen het zijn acteerwerk door. Zijn belangrijkste focus blijft wel acteren.

Beïnvloed door familie

Hero komt uit een familie met veel bekende mensen. Zijn moeder, Martha Fiennes is een beroemde regisseur van Engelse schrijvers. Ze is de zus van Ralph en Joseph Fiennes. Ralph is natuurlijk bekend als Voldemort in de Harry Potter films maar speelde ook in Schindler's List, de nieuwe James Bond No Time to Die en andere grote namen! Joseph is ook erg beroemd, zo speelt hij in Shakespeare in Love en in de hitserie The Handmaid's Tale. Hero's vader is een cameraman. Dus zoals je je kunt voorstellen had de keuze om acteur te worden veel te maken met zijn familie. Dat zijn familie in deze industrie zit, had in het begin veel effect en Hero zal het niet als een optie hebben beschouwd om hier niet aan deel te nemen.

Hero zag de rol van Hardin als de perfecte eerste hoofdrol

Voor zijn rol als Hardin heeft Hero nog nooit een hoofdrol in een film gehad. Toen hij de rol voor Hardin las, zag hij de perfecte kans voor een hoofdrol. Hij deed zijn auditie via Skype en was gelijk binnen. De rol sprak Hero erg aan wegens het complexe karakter van de film.

Hij vindt beroemd zijn een beetje overweldigend

Hero beschouwt de roem die hij met zich meedraagt als een toevallig onderdeel van zijn carrière. Hij is niet echt geïnteresseerd om in de schijnwerpers te staan als hij niet op de set werkt. Hij vindt de media en zijn fans soms een beetje overweldigend. Hij heeft zichzelf er nog niet helemaal op gesteld dat hij overal wordt herkend.

Hero deed auditie voor bekende rollen

Voordat Hero in de After films speelde heeft hij auditie gedaan voor andere grote rollen. Zo deed hij auditie voor de serie Stranger Things en films zoals The Hate U Give en Dunkirk. Helaas heeft hij geen rol bemachtigd in deze titels.

Zijn eerste filmrol

In 2008 maakte Hero zijn eerste filmdebuut met de comedy drama “Bigga Than Ben” waarin hij de rol van Spartak speelde. De film is gebasseerd op een Russisch novel met precies dezelfde naam. In die film speelde onder andere ook Ben Barnes.

Unieke namen

Zoals niet veel mensen weten heeft Hero ook een broer en een zus, ook deze hebben een unieke naam gekregen. Hero wordt er zelf moe van als mensen vragen of Hero zijn echte naam is. Zijn broer heet Titan Nathaniel Fiennes Tiffin en zijn zusje Mercy Jini Willow.

Hero was bijna landschapsarchitect

Aangezien het zijn van acteur geen zeker beroep is had Hero altijd nog zijn plan B. Voordat hij doorbrak als acteur had Hero banen in een cateringbedrijf en was hij landschapsarchitect voor kleine bedrijven. Dit laatste is een beroep wat Hero erg interessant vond.

Populair Nieuws