Deze Star Wars films en series komen er binnenkort aan!

Article
zondag, 03 mei 2020 om 9:00
mv5bmja3mdm0njqwml5bml5banbnxkftztgwotu0mtk4nzm at v1 sx1500 cr001500999 alf1588072343
Als Disney ergens nog genoeg plannen voor heeft, is het Star Wars. Er zijn nog genoeg verhalen te vertellen uit de populaire franchise en dat blijkt! Dit zijn de series en films die we in de komende jaren allemaal kunnen verwachten.

The Mandalorian seizoen 2 en 3

The Mandalorian is een van de meest bekeken series op Disney+. Na het succes van het eerste seizoen, was het niet vreemd dat er meteen aan een tweede seizoen werd gewerkt. Het zal dan ook niet lang meer duren voor we kunnen genieten van The Mandalorian seizoen 2. De releasedatum staat op oktober 2020. Door het coronavirus zijn veel producties van films en series stilgelegd. The Mandalorian is een uitzondering. Zij waren al eerder klaar met filmen en de postproductie is ook bijna af. In het tweede seizoen kunnen we veel meer van Baby Yoda verwachten. Waarschijnlijk zal het aandoenlijke groene wezentje op zoek gaan naar zijn thuisplaneet. Daarnaast kunnen we volgens Giancarlo Esposito, ofwel Moff Gideon, veel meer epische lightsaber gevechten verwachten. Ook zullen we Star Wars: The Clone Wars personage Ahsoka Tano voor het eerst in live-action zien. De rol van Ahsoka zal worden gespeeld door Rosario Dawson.
Naast seizoen 2 kunnen we ook alvast uitkijken naar een derde seizoen van The Mandalorian. Disney+ heeft bevestigd dat er een derde seizoen van de populaire serie zal komen. De productie is nu nog in de beginfase. Regisseur Jon Favreau zou al een tijdje bezig zijn met het schrijven van scripts en een plot. Ook zijn mensen vanaf begin april aan de slag met de art en design van de serie. Wanneer we seizoen 3 kunnen verwachten is nog niet bekend, waarschijnlijk zal dit ergens in 2021 zijn.

Nieuwe Star Wars serie

Veel nieuwe Star Wars series gaan over personages waar we al bekend mee zijn. Bij deze serie is dat niet het geval. Disney+ werkt momenteel aan een nieuwe serie waarin vooral veel vrouwelijke personages een belangrijke rol zullen spelen. Ook zou de serie zich in een andere tijdlijn plaatsvinden. De kans dat veel bekende personages uit andere Star Wars films of series zullen zien is daarom vrij klein. Leslye Headland zal de serie regisseren. Headland heeft hiervoor gewerkt als bedenker, showrunner en executive producer van Netflix serie Russian Doll. Momenteel heeft de serie nog geen titel en informatie over de cast en een plot is nog niet bekend. Hopelijk zullen we hier binnenkort meer over horen.
mv5bmteynzk5ndq1mtveqtjeqwpwz15bbwu3mdkxntcyodq at v1f1588072614

Obi-Wan Kenobi

Veel Obi-Wan Kenobi fans konden hun geluk niet op toen er bekend werd gemaakt dat er een Star Wars serie aan zou komen waarin Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi de hoofdrol zou spelen. Over de serie bleef het de laatste tijd vrij stil totdat het nieuws eruit kwam dat de serie in grote problemen bleek te zitten. De opnames van de serie bleken flink uitgesteld te zijn. Daarnaast bleek het script te slecht te zijn om te gebruiken. Het zou mensen teveel aan het plot van The Mandalorian laten denken.
Volgens Obi-Wan acteur Ewan McGregor hoeven we ons geen zorgen te maken over de serie. Volgens hem zouden de opnames in januari 2021 plaatsvinden in plaats van deze zomer. Het is nog niet bevestigd, maar er is een kans dat de opnames misschien nog later van start zullen gaan vanwege het coronavirus. Toch zou de serie inmiddels wel goede stappen zetten. Joby Harold is ingehuurd als scenarist. Hopelijk kan de productie in 2021 weer verdergaan.

Rogue One prequel

Een andere film waar fans vandaag de dag nog steeds enthousiast over zijn is de film Rogue One. Het is daarom niet gek dat hier binnenkort ook een serie van zal verschijnen. De serie zal zich vooral richten op het personage Cassian Andor, gespeeld door Diego Luna. Deze serie zal zich vijf jaar voor de gebeurtenissen van Rogue One afspelen. Naast Cassian zullen we nog meer bekende gezichten in de serie terugzien. Zo zal Mon Mothma ook terugkeren. Naast deze personages zullen ook nieuwe namen de cast versterken. Stellan Skarsgård, die in Avengers en Chernobyl te zien was, zal ook in de serie te zien zijn. Skarsgård zal de rol van Baron Harkonnen spelen.
De pre-productie van de Rogue One prequelserie is momenteel on-hold gezet vanwege de coronacrisis. De casting van de serie zal telefonisch verdergaan. Het is te verwachten dat de Rogue One serie rond 2022 op Disney+ te zien zal zijn.
mv5by2m4owzkowutytazys00nwrllwi2nwmtngq4nzy1ntkwywzkxkeyxkfqcgdeqxvyodkzntgxmdg at v1 sx1777 cr001777744 alf1588072791

Nieuwe trilogie

Naast de vele series zijn er ook een aantal nieuwe films op komst. Afgelopen jaar is de nieuwste Star Wars trilogie tot een einde gekomen met The Rise of Skywalker. Gelukkig zal dit niet de laatste Star Wars trilogie zijn. Disney Studios heeft plannen om een nieuwe Star Wars trilogie te maken. Eerst zouden Game of Thrones-regisseurs David Benioff en D.B. Weiss de taak op zich nemen, maar deze deal is uiteindelijk niet doorgegaan. Momenteel is nog niet bekend wie de nieuwe films zal gaan regisseren.
Over een plot is nog niets bevestigd, maar er gaan geruchten rond dat de films zich een paar honderd jaar voor de gebeurtenissen van The Phantom Menace zullen afspelen. LucasFilm heeft bevestigd dat er een nieuwe reeks van boeken en stripboeken zal komen in de Star Wars Universe die zich zal richten op de High Republic. Het zou kunnen dat de nieuwe films hier ook over zullen gaan. We zullen in ieder geval nog een tijdje op deze nieuwe films moeten wachten. Door de coronacrisis is ook dit project stilgelegd.

Populair Nieuws

Laatste Reacties