De top vijf beste E-Readers - Voorkom een hernia!

  Lekker met een boek in je hand een dagje aan het strand. Binnenkort lig je weer lekker aan het strand met een fris briesje en een heerlijke temperatuur. Maar dan knoeit iemand een drankje over je boek en verdrinken de pagina’s langzamerhand, waardoor je had gewenst dat je één van deze vijf beste E-Readers had aangeschaft.

  Icarius Reader

  Met deze vijf E-Readers ga je voorbereid op stap en kun je honderden boeken gemakkelijk op één plaats verzamelen. Zeg maar gedag tegen je nekklachten, want kilo’s aan papier hoef je niet meer mee te sjouwen. Het digitale boek is het lezen van de toekomst, dus laten we beginnen.

  5. Icarus Omnia M703

  De Icarus Omnia is een multifunctionele e-reader die je een daadwerkelijke multimediabibliotheek bezorgt. Zo kunnen alle leesfanaten ook naar een lekker muziekje luisteren voor optimale ontspanning. Maar daar houdt het niet op, want je kunt de Omnia M703 gebruiken om video’s en foto’s te bekijken.

  Hoewel de e-reader geen groot geheugen heeft, kun je dat wel uitbreiden met een SD-kaart. Deze e-reader is een kleine 20 centimeter en dus makkelijk op te bergen. Voor 59,90 euro kun je de Icarus Omnia M703 kopen, waarmee het één van de goedkopere e-readers is.

  Pocketbook

  4. PocketBook Touch Lux 3

  Met de PocketBook Touch Lux 3 ben je er zeker van dat je comfortabel leest en dat komt door het scherm. Het lijkt namelijk alsof je van een papieren pagina aan het lezen bent en zorgt ervoor dat je ogen niet vermoeid raken. Dit heeft ook te maken met de helderheid die je helemaal naar eigen voorkeur kunt instellen.

  Verbonden zijn met het internet is voor velen ook belangrijk en daarom heeft de Touch Lux 3 ingebouwde Wi-Fi ondersteuning. Hierdoor kun je bijvoorbeeld Dropbox gebruiken en de ReadRate app die bij aanschaf geïnstalleerd is. Hiermee kun je aanbevelingen ontvangen voor leesvoorkeuren, waardoor je nog fijner kunt lezen voor de schappelijke prijs van 113,50 euro.

  Onyx Boox

  3. Onyx Boox C67ML Carta

  Liefhebbers van touchscreens kunnen met de Onyx Book C67ML Carta hun geluk niet op. Deze is natuurlijk ook functioneel, want met twee vingers kun je bijvoorbeeld het lettertype vergroten of verkleinen. Android-gebruikers zullen overigens veel herkennen aan de Carta, want de e-reader gebruikt dit besturingssysteem ook en dat betekent dat je gebruik kunt maken van de Google Play Store.

  Ook beschikt de e-reader over een ingebouwde muziekspeler en kun je gebruik maken van Wi-Fi. Met de muziekspeler kun je eventueel ook naar audioboeken luisteren, mocht je zin hebben om weg te dromen met een lekker verhaal. De Onyx Boox C67ML Carta is te koop voor 114,95 euro.

  Bflshadow

  2. Kindle Oasis (2017)

  Voor deze e-reader moet je misschien net wat meer moeite doen dan de rest, maar dan heb je ook wat. Met de Kindle Oasis heb je een waterdichte e-reader met een fantastisch design. Het is een dunne, lichte en vooral mooie e-reader waarmee je iedereen jaloers kunt maken.

  De Kindle Oasis onderscheidt zich van de concurrent met een accu die wekenlang meegaat en meer geheugen, waardoor je een bibliotheek aan boeken op je e-reader kunt zetten. Als lezer zul je geen last hebben van zon of reflectie, want het scherm leest net als papier. De Kindle Oasis kost je alleen wel een flinke duit, namelijk 229,99 euro.

  Kobo Inc.

  1. Kobo Aura H2O Edition 2

  De Kobu Aura H2O is de ideale e-reader voor de lezende waterrat. Dat komt doordat de Aura H2O maar liefst een uur lang onder water kunt gebruiken, zolang je niet dieper dan twee meter gaat. Het moge duidelijk zijn dat je je in ieder geval niet druk hoeft te maken om dat geknoeide drankje over je boek.

  De Aura H2O maakt het lezen ook fijner door optimale schermverlichting die ervoor zorgt dat je ogen niet gaan irriteren. Zo kun je voor het slapen gaan nu heerlijk een boek lezen zonder dat een fel licht ervoor zorgt dat je niet meer kunt slapen. De e-reader is iets groter dan je hand en heeft een prijskaartje van 179,99 euro.

  Dit zijn de vijf beste E-Readers

  Met deze vijf beste E-Readers ben je helemaal klaar om op vakantie te gaan. Voorkom een hernia van al die zware boeken en omarm de toekomst van boeken. Je enige zorg is nu nog welke boeken je wilt gaan lezen. Mocht je nog andere zomergadgets zoeken, vergeet dan niet onze top 5 Zomer Gadgets te lezen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.