De meest gebruikte apps - Lang leve de app/play store

Article
door Anoniem
donderdag, 16 april 2015 om 15:49
xgn google image
Iedereen loopt tegenwoordig met zijn smartphone in de hand, de een zit op Facebook en de ander op Whatsapp. Je kan tegenwoordig zoveel meer dankzij apps, maar welke apps gebruik je nou echt veel? Jullie hebben op de poll gestemd en het is nu tijd voor de uitslag. Dit zijn de meest gebruikte apps onder de XGN-bezoekers.
De stemmen van de poll zijn weer geteld en je krijgt eindelijk te weten waar iedereen mee bezig is wanneer ze op hun telefoon kijken. Uit een recent onderzoek is gebleken dat Snapchat populairder is (onder jongeren) dan Instagram en Twitter, dit komt ook uit de poll naar voren.
De nummer 10 t/m 4 zie je hieronder. De top drie is nog even geheim gehouden, die vind je op de volgende pagina's.
  1. ???
  2. ???
  3. ???
  4. Mail
  5. YouTube
  6. Netflix
  7. XGN-app
  8. Spotify
  9. Snapchat
  10. Safari

3. Chrome

Google Chrome is nummer drie van de de meest gebruikte apps onder de XGN-bezoekers. De webbrowser is blijkbaar niet alleen op de PC/Mac populair, maar ook op de telefoon. Veel mensen gebruiken Chrome omdat Chrome snel en betrouwbaar is. Google Chrome ondersteunt ook de meeste codes waardoor ontwikkelen voor Chrome aantrekkelijk is.
Op nummer drie dus een webbrowser: Google Chrome.

2. Facebook

Op nummer twee van de meest gebruikte apps staat Facebook. Facebook wordt bijna door iedereen gebruikt en is dus een terechte nummer twee. Mensen kijken, delen, liken en reageren op alles en iedereen via Facebook. 6% van de XGN-bezoekers gebruikt Facebook zelfs meer dan de nummer drie Google Chrome.
Even wat leuke feitjes over Facebook:
  • Facebook is de meest gezochte zoekterm in Google
  • Facebook ondersteunt meer dan 70 talen
  • Er worden meer dan 300 miljoen foto's per dag naar Facebook verzonden
  • 49,3% van alle websites linken naar Facebook

1. Whatsapp

Whatsapp is de nummer één van de meest gebruikte apps onder de XGN-bezoekers. 51% procent van de XGN-bezoekers gebruikt Whatsapp het meest op zijn telefoon. Whatsapp is ook de meest populaire chat applicatie in de Play/App Store.
Mark Zuckerberg -oprichter van Facebook- heeft vorig jaar voor een kleine 19 miljard Whatsapp overgenomen. Dit is een slimme zet geweest van Mark Zuckerberg, want hierdoor staat hij twee keer in de top drie van de de meest gebruikte apps. Slimme jongen die Mark Zuckerberg.