De beste aanbiedingen: deals voor games en tech

Article
zondag, 14 juni 2020 om 17:00
estadisticas sea of thievesf1591781141
Het is weer die tijd van de week dat wij het net ophalen voor jullie wat betreft lekkere dealtjes en aanbiedingen. Ook deze week zijn er talloze games in de aanbieding in de verschillende digitale winkels, maar we richten ons op de echte dikke deals. Wat valt er allemaal te scoren op het gebied van games en tech in week 24?

Xbox One S voor een wel hele lekkere prijs

Op dit moment is de spotlight gericht op de aankomende consoles van Sony en Microsoft. Dat betekent dat de huidige console overal en nergens in de aanbieding zijn. Zo kun je op dit moment een Xbox One S scoren voor maar 179 euro. Verschillende webwinkels bieden de console aan en Microsoft doet er ook nog een aantal games bij zodat de deal helemaal lekker is. Bij de Xbox One S krijg je namelijk Fortnite, Minecraft en Sea of Thieves cadeau. Deze games staan al klaar op de console voor je.

20 procent korting als je geslaagd bent!

Als je geslaagd bent dan willen we je allereerst natuurlijk feliciteren. Mediamarkt denkt er hetzelfde over en beloond iedereen die geslaagd is met 20 procent korting. Die korting kun je op geselecteerde producten krijgen zoals bluetooth speakers van JBL. Zo is de JBL Charge 4 voor iedere geslaagde geen 128 euro, maar 102,40 euro en kun je de JBL Tune 220 kopen voor 62,40 euro in plaats van 78 euro. Dat is toch lekker meegenomen na al dat harde werk.

Samsung smart tv voor de helft van het geld

Als je je vakantiegeld nog niet opgemaakt hebt aan alle aanbiedingen of gewoon aan een leuk uitje, dan is het nu tijd om flink te scoren. Bij Coolblue is namelijk een wel hele scherpe aanbieding . De 55 inch Samsung QE55Q85R is namelijk voor de helft van het geld te krijgen op dit moment.
De smart tv biedt je kraakheldere beelden door het Quantum Dot paneel en met 4K beelden de hoogste resolutie die je je maar kan wensen. Daarbij is de televisie voorzien van Airplay zodat je makkelijk content vanaf je telefoon naar de tv kunt streamen. Door de meegeleverde One Connect Box kun je al je apparaten met maar één kabel op de tv aansluiten. Een wirwar aan kabels die achter je tv bungelen is dus verleden tijd.

Populair Nieuws

Laatste Reacties