De bazen in New Super Mario Bros. Wii

Article
door Limpie
maandag, 26 oktober 2009 om 13:15
xgn google image
Met nog minder dan een maand te gaan wordt er steeds meer informatie bekend over het nieuwste Mario avontuur. Dit keer hebben we een hoop informatie rondom de bazen in New Super Mario Bros. Wii.
In totaal zullen er in New Super Mario Bros. Wii 20 eindbaas gevechten plaatsvinden, waarvan twee per wereld. Zo zul je één van Bowser's kinderen allereerst in het middenwereld kasteel moeten verslaan, waarna hij of zij vlucht naar het eindwereld kasteel. Hier zul je hem of haar wederom moeten verslaan maar dit keer zul je een andere tactiek moeten gebruiken. Kamek, de vliegende tovenaar, gebruikt namelijk magie. Dit om de kamer waarin het tweede gevecht plaatsvindt aan te passen.
Als je snel rekent zul je doorhebben dat als er acht werelden zijn, er dus maar 16 eindbaas gevechten zouden moeten zijn. Er zijn echter nog een aantal bazen tussendoor waar Nintendo zich niet over uit wil laten. Als je één van de onderstaande foto's bekijkt zie je dat Bowser Jr. ook van de partij is. Goed mogelijk is dus dat je ook Bowser en Bowser Jr. beide twee keer moet verslaan. Zo krijg je in totaal wel 20 gevechten.
Bekijk naast de nieuwe screenshots hieronder, ook de gamepagina en de impressie voor meer informatie.