De 5 beste Nintendo 3DS exclusives van 2017

Article
vrijdag, 16 juni 2017 om 14:00
xgn google image
We nemen een kijkje naar de vijf beste originele Nintendo 3DS exclusives van 2017. Dit zijn games waarvan we zeker weten dat ze nog dit jaar zullen verschijnen. De vijf games in het lijstje staan gerangschikt op releasedatum. Bekijk naar welke Nintendo 3DS exclusives wij het meeste uitkijken!

5. Ever Oasis

We beginnen onze lijst van Nintendo 3DS exclusives met een game die enorm snel uitkomt: Ever Oasis. Dit is de nieuwe game van ontwikkelaar ‘Studio Grezzo’, die eerder verantwoordelijk waren voor het overzetten van de Zelda games Ocarina of Time 3D en Majora’s Mask 3D.
In Ever Oasis stap je in de schoenen van Tethu, een enorm enthousiaste eigenaar van een oasis. Het is aan jou de taak om met Tethu er alles aan te doen om je oasis te laten bloeien. Je kunt grotten verkennen met puzzels, door deze op te lossen ontvang je nieuwe objecten voor je oasis. Dankzij deze objecten kan je vervolgens nieuwe spullen creëren.
Zoals we al zeiden is Ever Oasis een game die enorm snel uitkomt. Ever Oasis verschijnt namelijk volgende week, op 23 juni, exclusief voor Nintendo 3DS.
113471

4. Hey! Pikmin

Deze game-serie wordt steeds populairder binnen de lijst van Nintendo 3DS exclusives. Hey! Pikmin is een nieuwe Pikmin game ditmaal voor de Nintendo 3DS.
Pikmin voor de 3DS zal de eerste platformer zijn binnen de Pikmin-serie, toch zal de game bekende elementen bevatten uit voorgaande delen. Wederom speel je met ontdekker Olimar en bestuur jij je gekleurde vrienden op weg naar avontuur, zo zijn er verschillende puzzels om op te lossen. Elke Pikmin heeft zijn eigen sterke en zwakke punten.
Hey! Pikmin wordt alweer het vierde deel uit de franchise. Het vorige deel, Pikmin 3, werd door ons enorm goed ontvangen. Zolang Hey! Pikmin trouw blijft aan de Pikman-serie zal de game volgens ons zeker een succes worden op de Nintendo 3DS. Hey! Pikmin is verkrijgbaar vanaf 28 juli.
113473

3. Metroid: Samus Returns

Een bekende franchise binnen de lijst van Nintendo 3DS exclusives keert terug! Metroid: Samus Returns ziet de langverwachte terugkeer van deze populaire franchise.
Metroid: Samus Returns moet precies doen wat de titel suggereert, de franchise terugbrengen. Deze keer op een nieuwe platform, namelijk de Nintendo 3DS. De game speelt zoals je gewend bent van de Metroid avonturen, je kunt alle kanten opschieten en puzzels oplossen.
Verschillende vijanden zijn aanwezig, en daarbij introduceert de game ook een nieuwe baas: de Alpha Metroid. Andere nieuwe elementen in de game zijn onder andere Aeon abilities. Deze abilities zijn gelimiteerd te gebruiken en bevatten wapens zoals de Scan Pulse.
Metroid: Samus Returns wordt hopelijk de terugkeer waar fans op zaten te wachten, de game is vanaf 15 september verkrijgbaar.
113475

2. Monster Hunter Stories

Capcom is bezig met de nieuwe game in de Monster Hunter franchise, genaamd Monster Hunter Stories. In Monster Hunter Stories neemt de franchise een onverwachte wending, ditmaal ben jij een rijder in plaats van een jager.
Voor de ontwikkelaars was het een flinke uitdaging om de Monster Hunter franchise aantrekkelijk en vernieuwend te maken. Met het concept dat jij nu zelf een rijder bent in plaats van een jager moet de game een nieuwe belevenis creëren.
Monster Hunter Stories zal een RPG worden. In de game kan je met monsters zwemmen en eieren verzamelen om die vervolgens uit te broeden. Uit deze eieren komen nieuwe monsters voort die jij kunt gebruiken om het tegen andere op te nemen in een turn-based gevechtssysteem.
Een exacte releasedatum van Monster Hunter Stories is nog niet bekend, wel is bevestigd dat de game nog dit najaar verschijnt exclusief voor Nintendo 3DS.
113477

1. Kirby's Blowout Blast

We sluiten onze lijst van Nintendo 3DS exclusives af met Kirby's Blowout Blast. Deze game is gebaseerd op een minigame uit Kirby: Planet Robobot.
Binnen Kirby’s Blowout Blast baan je een weg door vijfentwintig verschillende 3D-levels en probeer je zoveel mogelijk vijanden te verslaan. Met Kirby’s enorme zuigkracht verslindt hij vijanden of slokt hij er een enorme hoeveelheid tegelijk op, om zo een allesvernietigende aanval vrij te laten.
Tijden het spelen van Kirby’s Blowout Blast speel je steeds meer EX-levels vrij, elk level brengt een nog grotere uitdaging met zich mee. Met behulp van een amiibo uit de Kirby serie is het mogelijk om een standbeeld die muziek speelt toe te voegen aan de game.
Net als Monster Hunter Stories heeft Kirby’s Blowout Blast nog geen exacte releasedatum, maar zal wel dit najaar verschijnen voor de Nintendo 3DS.

Wat vinden jullie van de Nintendo 3DS exclusives?

Dit was onze lijst met de vijf beste originele Nintendo 3DS exclusives die nog dit jaar zullen verschijnen. Naar welke games kijken jullie het meeste uit?

Populair Nieuws