Bruut Call of Duty event op komst, vier Havoc DLC met ons!

  Omdat 27 januari de langverwachte Havoc DLC voor Call of Duty Advanced Warfare uitkomt, krijgt XGN een bezoekje van de Call of Duty VIP bus. Gear up en kom met ons zombies afknallen in de nieuwste Advanced Warfare DLC!

  Op 29 januari komt de Call of Duty VIP bus van 15:00 tot 17:00 langs bij XGN, en jij kan erbij zijn! Er zijn 12 plekken vrij in de Call of Duty bus en je speelt samen met leden van de XGN redactie de nieuwste Call of Duty: Advanced Warfare Havoc DLC!

  Call of Duty VIP-bus!

  Wat is die Call of Duty VIP bus dan precies? Dat is een volledig gepimpte superdeluxe Call of Duty bus waar je de nieuwste maps kan spelen met hapjes en drankjes. Als je verkleed komt als zombie naar de Call of Duty VIP bus, dan maak je ook nog eens kans op vette prijzen. Activision geeft namelijk een Season Pass, T-Shirts en andere vette goodies weg aan de echte zombies.

  Bovendien maken we een gruwelijke videoreportage waarin jij natuurlijk als zombie voor eeuwig vastgelegd wil worden! Eeuwige beroemdheid dus, als zombie, wie kan dat nou op zijn/haar bucket list doorstrepen?

  Dus: Wil jij de nieuwste Call of Duty Havoc DLC spelen met de XGN redactie en wil je ook vette prijzen winnen? Kom dan op 29 januari naar de XGN redactie in Amsterdam en doe mee!

  Wel oppassen, want wanneer eindbaas Hugo Call of Duty speelt is hij nog bloeddorstiger dan een zombie! Interesse? Stuur Rox even een mailtje op r.v.d.helm@xgn.nl. Niet overtuigd? Check dan vooral nog even de video boven dit artikel!

  Call of Duty event

  Call of Duty: Advanced Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.