Blade & Soul beta keys - Haal jouw key hier!

Article
maandag, 14 december 2015 om 10:13
xgn google image
De laatste beta voor Blade & Soul gaat binnenkort van start. Wil jij deze game graag voorafgaand aan de release spelen? Dan heb je geluk, want XGN geeft in samenwerking met NCsoft 500 Blade & Soul beta keys weg!
Blade & Soul is een Koreaanse MMORPG met martial-arts elementen. Als speler ga je op avontuur in een open wereld waarbij je, als het een ware RPG beaamt, allerlei verschillende queestes moet doorlopen. Om deze opdrachten te voltooien zul je gevechten aangaan in de stijl van een traditionele vechtgame, waarbij je combo's moet maken om zoveel mogelijk schade aan te richten.
De laatste Blade & Soul beta duurt van 18 tot en met 21 december. Wil jij deze game nog even uitproberen voor de release op 19 januari? Claim dan snel jouw persoonlijke Blade & Soul beta key hieronder!

Blade & Soul beta keys - Haal hem snel!

Wil je gegarandeerd aan de slag kunnen met de beta van Blade & Soul, wees er dan snel bij. We geven namelijk maar 500 codes weg en op = op! Haal jouw persoonlijke code nu binnen door op de knop hieronder te klikken.