Blade Runner Sylvia Hoeks interview

Article
donderdag, 21 september 2017 om 17:49
xgn google image
Zowel XGN als andere grote mediabedrijven waren aanwezig tijdens een Blade Runner Sylvia Hoeks interview. De Nederlandse actrice Sylvia sprak over de aankomende film Blade Runner 2049, een vervolg op de originele cultklassieker Blade Runner (1982). Hieronder hebben wij de belangrijkste en leukste vragen op een rij gezet.
Voordat het volledige Blade Runner Sylvia Hoeks interview van start ging, werd eerst gezorgd voor een relaxte sfeer. Zo werd eerst de vraag gesteld hoe het met de actrice ging. Sylvia beantwoordde lachend dat ze nog nooit eerder in eigen land heeft gelogeerd in een hotel. Sylvia Hoeks is sinds kort namelijk verhuisd naar Los Angeles om zich te focussen op haar acteercarrière.

Over Blade Runner 2049 en Sylvia Hoeks’ personage

Sylvia probeerde, zonder belangrijke spoilers weg te geven, kort samen te vatten waar de film over gaat:
Sylvia kon niet enorm veel vertellen over haar personage, maar wist wel kleine stukjes los te laten.
118453 2

De Blade Runner training

Sylvia Hoeks heeft een intensief trainingsprogramma achter de rug voor haar rol als Luv in Blade Runner 2049. De actrice vertelt wat zij wekelijks heeft doorstaan.
Sylvia ging verder met het feit dat de training drie maanden voor het filmen begon en tijdens het filmen ook nog eens vier maanden doorging.
118503

Werken met Harrison Ford

Uiteraard werd de actrice gevraagd over het samenwerken met Harrison Ford. Met veel enthousiasme sprak Sylvia over het ontmoeten en werken met de iconische acteur.
Het laatste wat Sylvia losliet over Harrison Ford is de chemie tussen hem en zijn medespeler Ryan Gosling.
Blade Runner 2049 is vanaf 5 oktober te aanschouwen in de bioscoop. Naast onze eigen Sylvia Hoeks bevat de film ook Harrison Ford, Ryan Gosling & Ana de Armas.