Black Ops 3 details - Wat weten we tot nu toe

Article
door Anoniem
dinsdag, 28 april 2015 om 14:51
xgn google image
Er is de afgelopen dagen een hoop informatie over Black Ops 3 opgedoken. Zoveel informatie dat het zelfs allemaal een beetje veel wordt. In dit artikel staat overzichtelijk al het nieuws dat je over Black Ops 3 moet weten, vol met relevante Black Ops 3 details.

Speel voor het eerst de campaign co-op

Een nieuwe Call of Duty betekent natuurlijk ook een nieuwe verhaal vol met plottwisten, verraad, explosies en nog meer keiharde actie. Verwacht in Black Ops 3 dus ook weer een verhaal dat je op het puntje van je stoel laat zitten. De eerste Black Ops 3 details over het verhaal zijn dus bekend.
Call of Duty Black Ops 3 speelt zich af in 2065 en de lijn tussen mensheid en technologie is bijzonder klein geworden. Soldaten uit Black Ops 3 hebben mechanische lichaamsdelen waardoor ze nog sterker en sneller zijn. Zo kan een arm bijvoorbeeld veranderen in een wapen.
De wereld van Black Ops 3 kenmerkt zich door een nieuwe oorlog tussen twee naties die elkaar niet rechtstreeks bevechten, maar in verschillende kleinere gebieden via andere partijen. Soldaten zijn belangrijker dan ooit in Black Ops 3, vooral de Black Ops-soldaten die dus de mechanische ledematen hebben.
Het verhaal van Black Ops 3 is voor het eerst ook met meerdere personen te spelen. Je kan het verhaal met 4 spelers online spelen, of met twee spelers split screen.
70758

Black Ops 3 Multiplayer

Call of Duty is geen echte Call of Duty zonder multiplayer. Treyarch heeft de multiplayer flink aangepakt en wat vernieuwingen geïntroduceerd. Zo kan je nu ongelimiteerd sprinten, boost jumpen, power sliden en over muren rennen.
Verder zijn er ook nog Black Ops 3 details over een mulitplayer eigenschap onder de naam 'specialist'. Spelers hebben in de multiplayer altijd al de keuze gehad tussen perks, wapens, killstreaks en nog meer. Treyarch heeft een nieuwe optie geïntroduceerd: De specialist. De Specialist is een uniek personage met een eigen verhaal en unieke voordelen (wapens, eigenschappen en mechanische ledematen).
De eerste Black Ops 3 details rondom de multiplayer modes van Black Ops 3 zijn ook al bekendgemaakt. Dit zijn de multiplayer modes die in Black Ops 3 te spelen zijn: Kill Confirmed, Team Deathmatch en Domination.
Wanneer je Black Ops 3 pre-ordert krijg je toegang tot de Beta van Black Ops 3. Verder zijn er geen Black Ops 3 details over de multiplayer bekend.
70759

Black Ops 3 Zombies

Niet iedereen had het door, maar aan het einde van de Call of Duty Black Ops 3 trailer kreeg je een klein shot te zien van een zombie. Dit betekent dat er een zombie modus komt in Black Ops 3. De eerste Black Ops 3 details over zombies zijn nu ook bekend.
Treyarch gaat zombies een nog groter onderdeel van Call of Duty maken. Gamers krijgen nu een speciaal zombie-profiel waarin je progressie kan maken. Dit is een profiel die echt alleen voor de zombie modus is gemaakt, het heeft dus geen invloed op de single- en mulitplayer. Met dit profiel kan je waarschijnlijk wapens en perks vrijspelen.
70760

Black Ops 3 PC details

Er is een hoop informatie over de PC-versie van Black Ops 3 onthuld. Zo zijn onder andere de systeemeisen al bekend. Dit zijn de systeemeisen voor Call of Duty Black Ops 3:
  • Besturingsysteem: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
  • Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
  • Werkgeheugen: 6 GB RAM
  • Grafische kaart: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
  • DirectX: Version 11
  • Netwerk: Breedband internet
  • Geluidskaart: DirectX Compatible
Black Ops 3 krijgt ook dedicated servers, aanpasbare Field of View en geen Frames per Seconde cap. Dit is allemaal bevestigd door een Treyarch ontwikkelaar op Twitter.
70761

Black Ops 3 Trailers en screenshots

Black Ops 3 heeft op dit moment twee trailers. Eén teaser - die staat boven aan de pagina- en een reveal trailer, in beide trailers zijn er veel Black Ops 3 details te ontdekken, zoals het sci-fi gehalte. De trailer zie je hieronder.
Tijdens de onthulling van Black Ops 3 zijn er ook enkele screenshots meegeleverd. Bekijk de Black Ops 3 screenshots via de link.