10 beste Black Friday 2020 deals van Amazon.nl

Article
dinsdag, 24 november 2020 om 10:33
amazon logo whitef1621325845
Op 27 november zal het feest compleet losgaan, maar voor die tijd kunnen we al genieten van verschillende Black Friday 2020 deals. Verschillende winkels strooien namelijk al een week van tevoren met fantastische aanbiedingen, waar zij natuurlijk de portemonnee weer voor opentrekken. Dit keer zien we de Black Friday 2020 deals bij Amazon.nl verschijnen. In dit overzicht vind je een greep uit het grote aanbod van Black Friday deals met de 10 beste Black Friday 2020 deals van Amazon.nl.

Amazon Kindle

We beginnen onze lijst met beste Black Friday 2020 deals van Amazon.nl met de enige echte Amazon Kindle. Met deze E-reader kun jij al jouw favoriete boeken overal met je meenemen. De Amazon Kindle is licht, compact en extreem makkelijk in gebruik. Je kunt zelfs rechtstreeks vanaf Amazon.nl jouw boeken kopen en downloaden op de Amazon Kindle.
Voorheen kostte de Kindle 89,99 euro op Amazon.nl, wat al niet zoveel is voor een e-reader, maar nu betaal je maar 64,99 euro. Een buitenkansje voor alle boekenwormen onder ons.
71ubiop8fll ac sx679f1606141717

Razer Blackwidow mechanisch toetsenbord

Het Blackwidow mechanische toetsenbord van Razer is de perfecte toevoeging aan jouw gaming pc. Door de gevoelige mechanische switches is het toetsenbord geschikt om te gamen en lange teksten te typen. Daarom staat dit product ook in onze beste Black Friday 2020 deals van Amazon.nl. De Razer Blackwidow maakt tevens gebruik van sneltoetsen voor jouw Windows-laptop. zo kun je bijvoorbeeld snel het volume van je game aanpassen, terwijl je iemand neerschiet.
Om het af te maken kun je het toetsenbord oplichten met maximaal 16,8 miljoen beschikbare kleuren. Zo wordt jouw pc mooier en feestelijker dan ooit tevoren. Dit Razer accessoire kost normaliter 129,99 euro. Nu kun je deze bij de Black Friday 2020 deals van Amazon.nl kopen voor maar 84,90 euro.
61j2qh7egyl ac sx679f1606141994

Withings Body+ weegschaal

Kennen jullie dat gevreesde woord, hat woord dat angst zaait, overal waar het gezegd wordt? We hebben het hier natuurlijk over: Coronakilo's!". Wie heeft er geen last van gehad, een beetje aankomen tijdens het dagenlang thuiswerken zonder van je luie kont af te komen? Gelukkig zijn die kilo's verleden tijd met de Withings Body+ weegschaal, of ja, je moet dan nog steeds gezond eten en sporten, maar het is een begin. De Body+ weegschaal is te koppelen aan jouw smartphone, waar je alle informatie verzameld kunt bekijken.
De weegschaal houdt onder andere je spiermassa, gewicht en vochtpercentage bij. Je kunt de weegschaal met 8 verschillende profielen gebruiken en er zit zelfs een zwangerschapsmodus op. Dus dan weten we ook gelijk dat je geen anderhalvemeter hebt kunnen houden, jij viezerik. De Withings Body+ weegschaal is nu te koop voor 69,95 euro (voorheen 99,95 euro). Ook lekker toepasselijk die 69.
schermafbeelding 2020 11 23 om 153840f1606142344

Bose Quietcomfort II hoofdtelefoon

Oké, het volgende product van onze beste Black Friday 2020 deals van Amazon.nl is misschien niet het nieuwste van het nieuwste, maar wel een geweldige deal. De Bose Quietcomfort 35 II koptelefoon is namelijk al een tijdje uit, maar man, wat een geweldig stukje audiobeleving brengt dit product. De noise cancelling is geweldig, het geluid is fantastisch en het draagcomfort is ongeëvenaard. Al met al is de Bose Quietcomfort 35 II een koptelefoon die iedere muziekliefhebber wel in huis moet hebben.
Voorheen was de koptelefoon helaas nog aan de prijzige kant van 254,95 euro, maar Amazon.nl verkoopt deze nu voor 195,99 euro. Als groot gebruiker van deze koptelefoon wil ondergetekende jullie allemaal een advies meegeven: 'Koop deze koptelefoon, je krijgt er echt geen spijt van'.
71pvdrowngl ac sx679f1606142610

Logitech speaker systeem Z906

Heb je vervelende buren, wil je gewoonweg harde muziek knallen of wil je een echte bioscoopervaring in je huiskamer? Dan moet je dit Logitech Surround Sound speakersysteem in huis halen. Met een overweldigend geluid van maximaal 500 watt maak je elke avond weer overdonderend geluid mee. Je krijgt, zoals je op het plaatje kunt zien, verschillende componenten die aan elkaar verbonden zijn. Als je deze strategisch in je huis plaatst heb je overal perfect geluid, wat je ook afspeelt.
Daarnaast kun je maximaal zes bronnen tegelijkertijd aansluiten. Wil je dus een potje Call of Duty spelen in de huiskamer, vervolgens in de tuin keihard André Hazes draaien voor de buren en daarna op je kamer luisteren naar de nieuwste hits van Famke Louise (Niet dat wij naar Famke Louise luisteren)? Dan is dit speakersysteem de beste keuze. Voorheen legde je een denderend bedrag van 399 euro neer voor deze set, maar nu betaal je bij de Black Friday 2020 deals van Amazon.nl maar 185,60 duiten.
krieg borderlands 3 dlcf1599744079

Borderlands 3

Ooit gehoord van de Borderlands-serie? Zo niet, wat doe je met je leven. Borderlands 3 is het nieuwste deel in de reeks en speelt zich niet alleen af op Pandora. Met vier nieuwe Vault Hunters reis je af naar nieuwe planeten, waar je nieuwe knotsgekke vijanden én vrienden tegen zal komen. Borderlands 3 is dé looter shooter, waar je uren, dagen en jaren zoet mee kunt zijn. Het is aan jou om zoveel mogelijk uitrusting te verzamelen en misschien ook zoveel mogelijk dode lijken achter te laten. Anders is er toch niets leuks aan?
Borderlands 3 voor de Xbox One kun je nu bij de beste Black Friday 2020 deals van Amazon.nl kopen voor maar 5,97 euro. Heb je al een Xbox Series X of Series S in huis? Dan krijg je gewoon een gratis upgrade naar next-gen van Gearbox Software.
kingdom hearts 3f1613121831

Kingdom Hearts III Deluxe Edition (Xbox One)

Ben je een fan van anime Disney? Dan is Kingdom Hearts dé game voor jou. Kingdom Hearts III combineert een fantastisch verhaal, bekende Disney-karakters en geweldige gameplay en stopt dit in één jasje. De Deluxe Edition van de game kun je nu als een van de beste Black Friday 2020 deals van Amazon.nl kopen.
Je krijgt bij de Deluxe Edition van de game niet alleen de titel zelf, maar ook een Steelbook, verzamelsticker én artbook als cadeau. Je kunt deze bundel nu kopen voor maar 36,40 euro bij de beste Black Friday 2020 deals van Amazon.nl.
amazon echo showf1601025065

Amazon Echo

Is jouw huis slim? Doe jij de gordijnen open met een app? Of zet je koffie door tegen je apparaat te praten? Dan past de Amazon Echo perfect in jouw Inspector Gadge-leven. Je kunt met de Amazon Echo verbinden met Alexa, waardoor je alleenmaar hoeft te praten tegen de Echo. Wil je een nummer afspelen? Of wil je andere gekoppelde apparaten besturen? Dat kan allemaal door het alleen maar te vragen aan de Amazon Echo. Smart-home is nog niet zo groot in Nederland, maar met dit product ben je alvast klaar voor de toekomst. En nu nog een functie, waardoor Alexa onze artikelen kan schrijven. Oh nee, doe maar niet, ik wil wel gewoon betaald worden.
De Amazon Echo kun je nu bij de beste Black Friday deals 2020 van Amazon.nl kopen voor maar 69,99 euro, waar je voorheen nog 99,99 euro betaalde.
skyrim combatf1580216144

The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition (PS4)

We komen nooit meer van The Elder Scrolls V: Skyrim af. Waar je ook gaat, welke winkel je ook bezoekt, overal kom je deze game tegen. Weet je waarom? Omdat zelfs jaren na release Skyrim één van de beste games ooit is. Daarom stoppen we deze titel ook in onze lijst van beste Black Friday 2020 deals van Amazon.nl. Je kunt jezelf echt geen gamer noemen als je The Elder Scrolls V: Skyrim nooit hebt aangeraakt. Gelukkig kunnen we diegene nu wel overhalen met een Black Friday 2020 dealtje van Amazon.
Je kunt de titel nu kopen voor 15,11 euro. Als dat je nog tegenhoudt dan weten we het ook niet meer. Ben je meer een MMO-gamer? Dan heb je nog steeds geen excuus, want dan koop je The Elder Scrolls Online: Elsweyr voor 15,40 euro,
befunky collage 2020 04 23t114029138f1606144562

Verschillende sportgames

Als je de deur niet uit wil door Corona, maar toch wil sporten, dan hebben we de perfecte Black Friday 2020 deals van Amazon.nl voor jou. Je kunt nu namelijk NBA 2K20 voor de PS4 kopen voor maar 15,60 euro en WWE 2K20 voor Xbox One voor 10,42 euro. Zo kun jij in jouw thuiswerkpauze een balletje opgooien met de beste NBA-spelers of jouw tegenstander in de ring helemaal uit elkaar trekken in WWE.
Het enige wat we hier nog verder op hebben te zeggen is de volgende, iconische, maar toch filosofische Meme: 'AND HIS NAME IS JOHN CENA!'

Dit zijn de beste Black Friday 2020 deals van Amazon.nl

Dit is natuurlijk maar een greep uit de aanbiedingen en onze voorgestelde producten. In dit Black Friday 2020 Amazon.nl overzicht kun je rustig alle deals even langsgaan. Misschien vind je wel een product wat beter bij jou als consument past. Als je op zoek was naar de beste deals en geld maakt niet uit? Dan is deze lijst jouw go-to.

Populair Nieuws