Bigben Switch accessoires - Gelicenseerde bescherming voor je Switch!

Article
zondag, 26 maart 2017 om 12:57
xgn google image
Nintendo's Switch is nog geen maand uit en langzaamaan komen er allerlei accessoires voor uit. Onlangs kwamen we al met een reeks accessoires die Nintendo zelf voor de Switch heeft uitgebracht, maar er is veel meer verkrijgbaar voor de console. Zo heeft Bigben accessoires die wij jullie niet willen onthouden. Check hier de gelicenseerde Bigben Switch accessoires!
Nintendo heeft haar Switch onlangs uitgebracht en zowel gamers als fabrikanten van accessoires gaan gretig met het apparaat aan de haal. Misschien heb je de console al gekocht of wil je deze nog kopen. Maar hoe dan ook, als je de Switch eenmaal hebt, wil je jouw console natuurlijk ook goed beschermen tegen vallen, stoten of krassen. Dat kan natuurlijk met de officiële Nintendo accessoires, maar Bigben heeft nu ook een aantal toffe accessoires voor de console.

Superieure bescherming voor je display

Veel van jullie zullen het al gelezen hebben; de houder van de Switch kan bij het gebruik krassen op je console achterlaten. Maar natuurlijk kan er onderweg ook van alles gebeuren met je Switch. Daarom is het altijd aan te raden om je display te voorzien van een beschermfolie. Bigben heeft een schermbeschermer uitgebracht, die je scherm optimaal beschermt. Hij is namelijk van getemperd glas en is dus wat dikker dan het traditionele plastic folie dat je scherm krasvrij moet houden.
Daarbij is deze schermbeschermer zo ontwikkeld, dat glans niet overheersend wordt en dat je geen vingerafdrukken over de hele Switch staan na vijf minuten. De Tempered Glass schermbeschermer wordt verkocht voor ongeveer 15 euro. Voor dat geld heb je een superieure bescherming voor je Switch, die ook nog eens gemakkelijk aan te brengen is!
107630

Silicone Glove en Protection Case

Bigben heeft niet alleen aan je scherm gedacht. Ook de Switch zelf, inclusief de Joy-Con controllers, kan beschermd worden als je op pad gaat. De accessoirefabrikant heeft een siliconen hoes uitgebracht in twee kleuren (grijs en zwart), die de Switch beschermt tegen schade. Terwijl de console in deze hoes zit, kun je natuurlijk gewoon spelen, maar ook de standaard kan uitgeklapt worden. In tafelmodus werkt de Switch dus ook met de Silicone Glove.
Als je niet zo van de siliconen beschermhoesjes bent, heeft Bigben ook een beschermhoes van polycarbonaat. Dit is een hoes van hard materiaal, waarin je de Switch ook in handheld en tafelmodus kunt gebruiken. Deze hoes is transparant, zodat de Switch gewoon zichtbaar blijft zoals hij is.
Zowel de Silicone Glove als de Protection Case zijn voor ongeveer twaalf euro verkrijgbaar.
107631

Carrying Case en Gamecases

Om je Switch mee te nemen heeft Bigben een heel aantal accessoires uitgebracht. Om te beginnen zijn de gamecartridges mee te nemen in de gamecases, die Bigben heeft ontwikkeld om iedere game te beschermen. Deze cases kosten zes euro (per zes stuks) en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Ook is er een Carrying Case verkrijgbaar voor ongeveer 12 euro. Hierin kun je je Nintendo Switch veilig vervoeren, maar de Carrying Case heeft ook een aantal opbergvakken. Zo kun je je oplader meenemen, maar ook tot vier spellen opbergen zonder dat ze alle kanten op gaan in je tas.
107632

Nintendo Switch Official Travel Case

Als je dan toch op pad gaat met je Switch, maar iets anders zoekt dan de Carrying Case van Bigben, is er gelukkig nog meer te vinden in de productenlijn van de accessoirefabrikant. Er is namelijk ook een officiële Travel Case verkrijgbaar. DIt is een compacte en sterke hoes voor je console die specifiek op de Switch is afgestemd. In tegenstelling tot de Carrying Case heeft de Travel Case een handvat.
Daarnaast is deze reistas voorzien van het Nintendo Switch logo en krijg je er twee game card-doosjes en Micro SD-kaart doosjes bij. Er zijn meerdere varianten te krijgen van de officiële Travel Case; een normale, zwarte variant en een The Legend of Zelda Breath of the Wild variant, waarop Link schittert. Deze laatste variant komt in mei ook nog in het blauw uit. De Bigben Nintendo Switch Official Travel case kost ongeveer 25 euro.
107633

Nintendo Switch Official Deluxe Travel Case

De eerdergenoemde beschermhoezen zijn allemaal ideaal om de Switch mee te nemen als je onderweg wil gamen. Maar ze zijn niet geschikt als je de hele Switch, dus inclusief houder en stroomkabel wil meenemen. Een avond via de tv gamen zit er dus niet in, tenzij je deze Deluxe Travel Case meeneemt.
In deze beschermhoes zijn vakken te vinden die op maat gemaakt zijn voor de Switch, de houder en de Joy-Con controllers. Op die manier kun je met een gerust hart alles vervoeren. De luxe case is voorzien van een zachte stoffen binnenkant, terwijl de buitenkant hard is. Zoals bij de Travel Cases krijg je ook bij de Deluxe versie twee gamecard cases en twee SD- kaart cases. Hij is verkrijgbaar voor ongeveer 55 euro.
107804

Switch Essential Pack

Als je op zoek bent naar de basis om je Switch mee te verrijken, dan ben je op zoek naar het Switch Essential Pack. Daarin zit namelijk alles om je Switch te beschermen, en meer. In dit startpakket zit om te beginnen een beschermfolie waarmee je je display beschermt tegen krassen en vuil. Om deze op je Switch aan te brengen zit er in dit pakket een applicator bij, en ook bevat het reinigingsdoekjes en een antistatisch doekje.
Om de rest van je Switch te beschermen bevat dit pakket een zwart tasje waarin de console veilig opgeborgen kan worden. Ook krijg je twee Game Card-cases zodat je games mee kunt nemen. En om de set compleet te maken krijg je er ook stereo oordopjes bij. Het Switch Essential Pack helpt je voor slechts vijftien euro op weg om veilig met je Switch op pad te kunnen.
107807

Joy Con Grip

Bigben heeft ook aan de Joy Con controller gedacht bij het maken van accessoires. Als je met een enkele Joy Con controller aan het spelen bent kan het soms wat lastig aanvoelen, omdat de controller simpelweg erg klein is. Natuurlijk helpt Nintendo's Joy Con Strap hier wel bij, maar als je toch nog een wat grotere controller vast wil houden, is de Bigben Joy Con Grip ideaal. Je kunt eenvoudigweg de controller in de grip klikken en aan het gamen slaan.
Voor iets meer dan 15 euro krijg je twee van de grips, maar ook meteen twee thumbsticks. Deze kunnen op de analoge sticks bevestigd worden, om zo accurater te gamen.
De Joy Con Grips zijn pas vanaf eind april verkrijgbaar, maar de eerdergenoemde accessoires zijn al wel te koop. Let wel, een aantal van deze accessoires is razend populair en kan binnen de kortste keren uitverkocht zijn.