Top 5 beste voetbalnieuws apps - Mis nooit een moment

Article
woensdag, 13 mei 2015 om 15:28
xgn google image
De transfergeruchtenmotor draait op volle toeren, de nationale competities naderen hun einde en de Champions League finale is aanstaande. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de voetbalwereld hebben wij de beste voetbal apps voor je op een rijtje gezet. Zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.

5. FIFA

Met de officiële FIFA app kun je de wereld van het voetbal ontdekken. De app houdt je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws van over de hele wereld. En met Live Scores mis je nooit een moment. Het is mogelijk om je favoriete teams, clubs en competities toe te voegen aan Live Scores.
De World Cup Timeline geeft de mooiste momenten weer uit de historie van het Wereldkampioenschap voetbal. De app geeft een handig overzicht van het laatste voetbalnieuws omtrent het Wereldkampioenschap voetbal dat in 2018 in Rusland wordt gehouden. En het is mogelijk om de officiële ranking van de FIFA te bekijken. Zo kun je zijn waar ons kleine kikkerlandje staat op de ranglijst van nationale teams.
De FIFA app is Engelstalig en gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

4. FOX Sports

Met de FOX Sports app kun je live de nationale- en internationale wedstrijden volgen waarop FOX Sports rechten heeft. Zo kun je de samenvatting van de afgelopen wedstrijden of livestreams onderweg bekijken van wedstrijden die op dat moment aan de gang zijn.
De FOX Sports app houdt je naast video’s op de hoogte van het laatste voetbalnieuws met artikelen in een nieuws overzicht.
De Fox Sports app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

3. Voetbalzone

De voetbalzone app brengt je het laatste voetbalnieuws, live tussenstanden, uitslagen, standen en programma’s. Daarnaast zijn er statistieken van de populairste competities en clubs.
Ook is er de geruchtenrubriek ‘In de wandelgangen’ en ‘Clubexperts’ dit zijn artikelen die geschreven zijn door de community. Het is mogelijk om de Voetbalzone app te personaliseren door binnen het tabblad 'Club' aan te geven voor welke club jij notificaties wilt ontvangen. Deze worden dan in het tabblad 'Mijn VZ' overzichtelijk weergegeven.
De voetbalzone app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

2. Onefootball

De Onefootball app houdt je dagelijks op de hoogte met tientallen artikelen omtrent de wereld van het voetbal. Zo mis je geen enkel verhaal, transfer of gerucht van je favoriete clubs en competities.
Je krijgt een uitgebreid overzicht van alle relevante resultaten van je favoriete teams en wedstrijden. Daarnaast is een sterk punt van deze app dat je de resultaten van vrijwel alle belangrijke competities wereldwijd kunt volgen, van de Premier League tot Regionalliga Nordost.
Daarnaast kun je door honderden competities bladeren om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen deze competitie.
De Onefootball app is gratis te downloaden in de App Store, Google Play, Windows Phone Store en Windows Store. De app is zelfs beschikbaar voor de Apple Watch, zodat je met een blik op je pols op de hoogte kunt blijven van het laatste voetbalnieuws.

1. Voetbal International

Met de Voetbal International app blijf je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit binnen- en buitenland. De app geeft je een eenvoudig overzicht met alle artikelen.
Het is mogelijk om een persoonlijk menu in te stellen. Dit doe je eenvoudig onder ‘Mijn instellingen’, hiermee krijg je Alerts zodra er gebeurtenissen zijn rondom jouw favoriete club. Tik op de blauwe knop rechts bovenin de header van de VI app. en het persoonlijke menu verschijnt. Onder 'Mijn instellingen' kun je de Alerts instellen.
Met het Matchcenter kun je de uitslagen van alle wedstrijden van vandaag en de afgelopen / aankomende dagen bekijken met daarbij de details over de wedstrijd, zoals doelpuntenmakers, wissels en kaarten. Ook is het mogelijk om de resultaten, programmering, transfers, standen, topscorers en kaarten van de belangrijkste competities wereldwijd te bekijken.
Alle functionaliteiten binnen de VI app zijn gratis te gebruiken. Daarnaast krijgen abonnees van Voetbal International met een VI Account toegang tot VI Premium. De Voetbal International app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.