Beste Netflix horror series 2019 om naar uit te kijken - Een jaar vol nieuwe seizoenen

  Er zijn genoeg mensen op deze aardbol die het heerlijk vinden om zichzelf de stuipen op het lijf te jagen. Netflix weet dit, dus er is tegenwoordig genoeg horror op Netflix te vinden. Soms is een film even te kort, vandaar dat wij een lijst hebben gemaakt met de beste Netflix horror series om naar uit te kijken in 2019.

  Netflix

  5. Santa Clarita Diet seizoen 3

  Horror moet soms gemengd worden met humor. Deze Netflix Original heeft dat tot nu toe geniaal gedaan. Door een mengelmoes te maken van The Walking Dead en Modern Family is er een lachwekkende serie ontstaan, maar niet voor mensen met een zwakke maag. Je zult namelijk wel behoorlijk wat bloed en ledematen voorbij zien komen. Sheila volgt namelijk een speciaal dieet.

  Wie is Sheila? Sheila heeft altijd een normaal leven geleid. Samen met haar man waren ze een makelaarsduo en ze vormden een normaal gezin. Op een dag komt Sheila erachter dat ze ondood is geworden, maar nog redelijk normaal kan functioneren in de samenleving. Toch is er wel iets anders: ze heeft een bijna onstilbare honger voor rauw vlees, wat al snel leidt tot trek in mensenvlees.

  Haar gezin staat achter haar, maar dit zorgt wel voor bijzondere situaties. Santa Clarita Diet is exclusief te zien op Netflix en seizoen 3 zal in 2019 van start gaan. Wij denken dat het een van de beste horror series van 2019 zal worden, maar helaas is de releasedatum nog onbekend.

  Netflix

  4. Shadowhunters: The Mortal Instruments seizoen 3B

  Bij deze spannende serie is niet alleen binnen de serie iets interessants aan de hand. De serie zelf is namelijk geannuleerd en in 2019 zal het laatste gedeelte van het derde seizoen online komen te staan. Het eerste deel van seizoen 3 is in 2018 al op Netflix geplaatst, maar fans hebben nog steeds de grote finale van Shadowhunters: The Mortal Instruments niet gezien.

  Clary haar wereld stond op zijn kop toen ze erachter kwam dat ze niet normaal was, maar een mens met engelenbloed. Daarna heeft haar leven voornamelijk bestaan uit het jagen op demonen en ervoor zorgen dat de gewone mens niets van de Schaduwwereld komt te weten. De seizoensfinale lijkt iets buitengewoons te worden, aangezien ze nu te maken hebben met een opperdemoon.

  De laatste afleveringen van Shadowhunters: The Mortal Instruments zijn op Netflix te zien vanaf 25 februari 2019. Wij denken dat zo’n spannende finale wel een van de beste horror series op Netflix van 2019 zal moeten worden.

  Netflix

  3. Stranger Things 3

  Het is een lange wacht tot Stranger Things 3 eindelijk uitkomt. Tegen de tijd dat we het nieuwe seizoen kunnen zien zijn we twee jaar verder dan seizoen 2. Stranger Things is vanaf het begin af aan al een serie vol met spanning en griezelige momenten geweest, maar valt naar onze mening toch iets meer in de sci-fi categorie.

  Dat wil niet zeggen dat we Stranger Things 3 exclusief als science fiction kunnen omschrijven, want niets is minder waar. Het derde seizoen van Stranger Things kunnen we hoogstwaarschijnlijk tot één van de beste horror series op Netflix van 2019 rekenen, omdat de vorige twee seizoenen al goed waren in het opbouwen van een spookachtige sfeer en een angstaanjagende wereld. Het derde seizoen is op Netflix te zien vanaf 4 juli 2019.

  Vanaf dan kunnen we de avonturen van Eleven, Will, Mike, Lucas, Dustin, Nancy, Steve en nog veel meer geliefde personages vervolgen. Eleven heeft in twee seizoenen tijd al veel geleerd over de controle van haar krachten en het hebben van moed. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe het komende seizoen af zal lopen.

  Netflix

  2. Black Mirror seizoen 5

  Hoewel Black Mirror zich over het algemeen meer focust op Sci-fi, kunnen mensen die de gehele serie hebben gekeken niet ontkennen dat er shockerende afleveringen zijn geweest. Black Mirror praat daarbij over het algemeen ook over de echte horror van de toekomst, de technologie en hoe dit fout kan gaan. Ze laten zien hoe ver we gaan in het behalen en behouden van onze status op het internet en hoe de toekomst daarvan is.

  In Black Mirror seizoen 5 verwachten we nog meer van dit soort afleveringen. Een kenmerk waarin Black Mirror laat zien dat het horror is, is dat happy endings niet bestaan. Dit duistere aspect van de serie valt tot nu toe in de smaak bij veel kijkers. Daarom denken wij dat Black Mirror een van de beste horror series op Netflix van 2019 zou kunnen worden.

  Wanneer we onszelf weer kunnen kwellen met de harde waarheid en dramatische eindes is nog onduidelijk, de releasedatum is namelijk nog niet bekendgemaakt. Nog niet begonnen? Het maakt bij Black Mirror niet uit waar je begint, dus het is het beste om te beginnen met de beste Black Mirror episodes die tot nu toe zijn gemaakt.

  Netflix

  1. Chilling Adventures of Sabrina

  Als nummer 1 in onze lijst van de beste horror series op Netflix om naar uit te kijken in 2019 staat Chilling Adventures of Sabrina. Dit is daarbij ook de nieuwste serie, aangezien deze pas sinds 2018 bestaat. De serie is gebaseerd op een gelijknamige stripboek over een jong meisje genaamd Sabrina dat half-mens en half-heks is.

  Het tweede seizoen van deze spookachtige high-school drama zal vanaf 5 april 2019 te zien zijn op Netflix. De Netflix Original serie werd in een korte tijd na de release al snel populair. Vanaf april zal de serie zich weer voortzetten en moet Sabrina opnieuw de duistere magie zien te weerstaan, iets wat ze niet altijd even makkelijk vindt.

  Beste Netflix horror series in 2019

  Zoals jullie zien zal er weer genoeg zijn om te kijken in 2019. Opvallend is dat de meeste horror series op Netflix van dit jaar zich alleen voortzetten in een nieuw seizoen in plaats van dat er een nieuwe serie begint in onze lijst. Dit heeft een simpele reden: er zijn nog geen nieuwe horror series aangekondigd die in 2019 de beste series zouden kunnen zijn. Inspiratie nodig voor wat je tot die tijd kunt kijken? Wij hebben een lijst gemaakt met de meest heftige series die je gezien moet hebben.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.