Wat is de beste launchgame ooit? - XGN Doe Mee

  IJzig koud, zo is de afgelopen week te omschrijven. Meer tijd om lekker warm en knus achter de televisie te kruipen, iets wat de XGN Doe Mee vooral heeft gedaan en dat dit weekend ook meer gaat doen. Voordat je weer achter je console of PC kruipt is er eerst nog een nieuwe stelling met de beste launchgame ooit.

  Laatst vroegen wij aan jullie welke Nintendo-titel nu echt een remake verdient. Geliefd zijn Super Mario Sunshine, Legend of Zelda: Ocarina of Time en de aap met de rode stropdas, Donkey Kong. Bij Donkey Kong zijn er meerdere titels die jullie graag op de huidige generatie consoles zien. Eén titel sprong er echter het vaakste uit en dat is F-Zero. Over het waarom laten wij Yassinius aan het woord:

  Yassinius - Level 3

  F-Zero GX voor de Gamecube. Mijn broers en ik hebben er veel lol aan beleefd. Helaas kan onze disc niet meer worden gelezen, dus een remake is hard nodig!
  Verder is er al in geen tien jaar een nieuwe F-Zero game gereleased. Ik denk dat er genoeg mensen zijn die smachten naar F-Zero op de Wii U.

  Duidelijk antwoord. Waarschijnlijk zijn er inderdaad meerdere Wii U-bezitters die smachten naar een snelle, futuristische racetitel op Nintendo's platform. Het Japanse bedrijf heeft echter nog niks bekendgemaakt over een nieuwe F-Zero game, maar we blijven hoop houden.

  Even terug naar de nieuwe stelling van de week. De lanceringen van de nieuwe consoles liggen inmiddels alweer een tijdje achter ons, maar de XGN Doe Mee is benieuwd naar de beste launchgame van de consoles. En dan hebben we het over alle consoles. Die stelling van deze week is dan ook:

  Wat is de beste launchgame ooit?

  Een goede launchtitel kan zorgen voor uitstekende verkoopcijfers, terwijl een rukgame potentiele kopers kan wegjagen. Want, wat is nu de beste launchgame ooit? De XGN Doe Mee is benieuwd naar jullie herinnering aan een launchgame; het is soms waarom je een console haalt namelijk.

  Maar welke game is nu de beste launchgame ooit? Is het Super Mario 64 op de Nintendo 64? Of toch de allereerste Soulcalibur op de Dreamcast? Wij zijn razend benieuwd! Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel vooral WAAROM jouw game dé beste launchgame ooit is. Veel succes, een fijn weekend en tot volgende week!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.