De 5 beste GTA 5 cheats!

Article
maandag, 12 januari 2015 om 17:29
xgn google image
Grand Theft Auto 5 is een game die naast het spelen van de missies vooral draait om humor en entertainment. Je kan daar geld aan besteden of je kan gewoon GTA 5 cheats gebruiken om direct aan het entertainment te beginnen. Dit zijn de beste GTA 5 cheats.
We hebben jullie eerder al de top vijf leukste cheats volgens XGN laten zien en zelfs al een compleet overzicht met alle cheats. Dit keer nemen we onze top vijf beste cheats met jullie door. Die zal je hard nodig hebben in de wereld van GTA 5.
Waarschijnlijk weet je het wel, maar als je eenmaal op iets of iemand schiet in GTA 5, dan ben je snel de pineut. Vaak krijg je een ster voor schieten in het openbaar, maar daar kom je snel vanaf, als je er tenminste op uit bent om de politie kwijt te raken. Al snel schiet je nog wat meer en heb je opeens nog een aantal sterren gekregen. Dat is balen, want de politie is dan opeens met veel man op de been en ben je public enemy number one geworden voor het plaatselijke politiebureau.
De wapen cheats komen je dan wel erg goed van pas en kan je helpen in deze benarde situatie. Je hebt dan niet alleen wapens om mee te schieten, maar kan ook dingen opblazen. Dit vinden wij in GTA 5 wel een must en zonder wapens kom natuurlijk je nergens.
Daarom zetten wij de wapen cheat op nummer vijf in onze top vijf GTA 5 cheats! Wil je naast de GTA 5 cheats voor wapens ook nog eens je wapens upgraden? Check dan de bovenstaande video en check de geüpgradede wapens.

5. Wapens om in elke nauwe situatie te gebruiken

PS4 / PS3 Driehoek, R2, Links, L1, X, Rechts, Driehoek, Onder, Vierkant, L1, L1, L1
Xbox 360 / Xbox One Y, RT, Links, LB, A, Rechts, Y, Onder, X, LB, LB, LB
65468
Wil je een grote ravage aanrichten, maar heb je helemaal geen zin om dood te gaan? Dan kun je de hiervoor genoemde wapen cheat gebruiken én de onsterfelijkheid cheat die we nu gaan behandelen. Als je alle wapens hebt en onsterfelijk bent, dan kun je doen wat je maar wil zonder dat je dood kan gaan.
Dat is misschien niet erg leuk, want de uitdaging is dan wel een beetje weg. Maar toch kan er dus voor kiezen om onsterfelijk te zijn en dat je in ieder geval nooit meer gepakt kan worden door die vervelende politie. Niet alleen bij de politie kan je onsterfelijkheid wel gebruiken, maar ook bij gewapende gangs.
Die willen je ook nog wel eens spontaan aanvallen en dan ben je negen van de tien keer ook dood. Dat is één ding wat zeker is! Of je moet toevallig de wapen cheat hebben gebruikt, waardoor zo bang worden dat ze in hun holletje terugkruipen. Een RPG is immers het antwoord op bijna elke situatie.
De onsterfelijkheid cheat staat daarom bij ons op plaats vier in de top vijf beste GTA 5 cheats.

4. Word onsterfelijk, blijf spelen en beleef heel veel leuke dingen

PS4 / PS3 Rechts, X, Rechts, Links, Rechts, R1, Rechts, Link, X, Driehoek
Xbox 360 / Xbox One Rechts, A, Rechts, Links, Rechts, RB, Rechts, Link, A, Y
65471
Als je dan toch alle wapens hebt, kun je net zo goed de explosieve kogel cheat gebruiken of de cheat om je kogels in licht ontvlambare projectielen te laten veranderen. Dan kan je allerlei dingen direct in de brand steken of laten exploderen.
Dan hoef je niet meer onsterfelijk te zijn, omdat je toch al alles kan opblazen. Zeker handig voor als je achtervolgd word door een aantal vervelende helikopters die je proberen neer te schieten.
Waarom twee GTA 5 cheats op de derde plek zal je misschien wel denken? Omdat deze allebei net zo leuk zijn en uiteindelijk toch heel anders uitpakken.
We willen deze jullie niet onthouden en delen hem graag. Leg je raketwerper maar vast weg, want die heb je nu niet meer nodig! Hoppa, hier is nummer drie in onze top 5 beste GTA 5 cheats.

3. Auto's in brand steken of opblazen met explosieve en brandende kogels

Explosieve kogels:
PS4 / PS3 Rechts, Vierkant, X, Links, R1, R2, Links, Rechts, Rechts, L1, L1, L1
Xbox 360 / Xbox One Rechts, X, A, Links, RB, RT, Links, Rechts, Rechts, LB, LB, LB
Brandende kogels:
PS4 / PS3 L1, R1, Vierkant, R1, Links, R2, R1, Links, Vierkant, Rechts, L1, L1
Xbox 360 / Xbox One LB, RB, X, RB, Links, RT, RB, Links, X, Rechts, LB, LB
65473
Het maakt niet uit wat je doet, want de politie zit in GTA 5 bijna altijd wel achter je aan. Of je nou gaat schieten of als je iets hebt opgeblazen. Dat maakt het Los Santos Police Department niet uit.
Het kan dus zijn dat je de politie zat bent en graag van ze af wil. Dan kan je heel moeilijk gaan doen met grote achtervolgingen of naar een Los Santos Customs-filiaal te gaan of je maakt gewoon gebruik van GTA 5 cheats.
Deze GTA 5 cheats helpen je van de politie af te komen, of juist meer sterren te krijgen. Misschien heb je namelijk wel zin om een potje te vechten met de politie.
Hoe makkelijk is het dan om je sterren omhoog of omlaag te doen met deze cheats? Daarom verdienen deze cheats de tweede plek in onze top 5 beste GTA 5 cheats, omdat je ze waarschijnlijk vaak zult nodig hebben.

2. Willen we meer of minder politie? Minder!

Wanted-level omhoog:
PS4 / PS3 R1, R1, Cirkel, R2, Links, Rechts, Links, Rechts, Links, Rechts
Xbox 360 / Xbox One RB, RB, B, RT, Links, Rechts, Links, Rechts, Links, Rechts
Wanted-level omlaag:
PS4 / PS3 R1, R1, Cirkel, R2, Rechts, Links, Rechts, Links, Rechts, Links
Xbox 360 / Xbox One RB, RB, B, RT, Rechts, Links, Rechts, Links, Rechts, Links
65477
Last but not least, de welbekende parachute. Hoe vaak gebeurt het niet dat je op een gebouw staat of uit een vliegtuig springt? Soms komt er dan opeens een gevoel naar boven dat je iets vergeten bent. Dat kan maar één ding zijn en dat is een parachute.
De parachute is niet altijd te vinden en het gebeurt ook nog wel eens dat je uit een vliegtuig springt en plotseling gewoon dood bent. Dan begin je weer ergens ver van de plek waar je eigenlijk was en kan je weer opnieuw beginnen. Deze cheat zorgt ervoor dat je altijd een parachute bij je hebt en laat je niet meer aan je lot over. Daarom is dit de nummer één in onze top vijf GTA 5 cheats.

1. De parachute zorgt ervoor dat je niet dood ter pletter valt

PS4 / PS3 Links, Rechts, L1, L2, R1, R2, R2, Links, Links, Rechts, L1
Xbox 360 / Xbox One Links, Rechts, LB, LT, RB, RT, RT, Links, Links, Rechts, LB
Dat zijn alle GTA 5 cheats die je volgens ons het beste kan gebruiken tijdens het spelen van GTA 5. Je hebt alle wapens, bent onsterfelijk, kan van alles in de brand zetten en opblazen, valt niet meer dood uit een vliegtuig of helikopter en hebt wel of geen politie achter je aan. Wat wil je nou nog meer? Ben je ook benieuwd naar onze andere specials, check dan de top vijf leukste cheats en een overzicht met alle GTA 5 cheats.
Dit artikel is op 18 augustus 2020 bijgewerkt.