Beste game mixen! Als je deze franchises combineert...

Article
woensdag, 14 januari 2015 om 10:50
xgn google image
In een tijd waarin recyclen zo belangrijk is, krijgen we vervolg op sequel na mobiele troep na remake. Originaliteit is verleden tijd. Om deze trend dan maar te volgen, hebben we een top 5 game mixen voor jullie. Welke twee games zouden jullie graag samen zien smelten?

The Order Within

The Order 1866 is natuurlijk nog niet uit, maar is nu al een hype. Graphics van de bovenste plank en een lijpe fictieve geschiedenis met half-breeds en zeppelins enzo. Zodra je een luchtschip in een serie, game of film ziet, weet je dat je te maken hebt met een alternatief universum.
The Evil Within van Bethesda kent meer bloed dan er uit de lift kwam in The Shining. Zieke freaky miskramen van gedrochten proberen je het leven zuur te maken.
game mixen
Brrr! Sterf, kroost van Satan!
Hoe cool zou het zijn om met de unieke wapens uit The Order de nachtmerries uit The Evil Within af te slachten? De thermite gun zou hiervoor perfect zijn. Dit wapen schiet een metaalpoeder af dat in de fik vliegt om je vijand levend te verbranden. Weer eens wat anders dan de standaard shotgun of magnum.
Andersom zou een toefje survival horror een voorspelbare, bijna on-rails, shooter als The Order 1866 een stuk spannender maken.

Prince of War

We hebben het inderdaad over Prince of Persia, en God of War! Laten we eerlijk zijn, Kratos is wel een stuk bruter dan dingetje.. eh.. hoe heet de prins eigenlijk? Prince?
Prince of Persia heeft gewoon niet echt een goede naam meer, en kan beter worden opgenomen door de God of War franchise. De film abonimatie uit 2010 mag ook uit het geheugen worden gewist.
game mixen
Gooi jezelf weg Jared Leto. Of Gyllenhaal, Prince, whatever. En ik wil m'n 116 minuten terug.
Het voordeel voor God of War is dat er een heel blik aan nieuwe Perzische mythologie wordt opengetrokken. Ook speltechnische elementen zoals terug in de tijd reizen en op muren rennen zien we Kratos wel (beter) doen.

Halo Party

Niets tegen Mario Party hoor, maar na deeltje 86 zijn we wel weer toe aan wat vernieuwing. De kekke vrolijke figuurtjes mogen misschien wel eens (gedeeltelijk) vervangen worden door Master Chief en wat Covenant gespuis.
game mixen
Dus dat! Een bloemetje als symbool voor Nintendo, we zien een gelukkig huwelijk wel zitten!
Maak van de Halo ringen het Ganzenbord waar je op speelt, en als je bovenaan op de verkeerde tegel komt val je gewoon naar beneden naar de andere kant van de ring.
Verenig Mario fans en Halo fans om een gigantisch kassucces te verzekeren. Het einde van de console-war, in ieder geval tussen Microsoft en Nintendo. Dit zullen de kinderen van je kleinkinderen nog spelen!

Banjo & Clank

Ook verbroedering tussen Nintendo en PlayStation is volgens ons mogelijk. De eigenwijze opdonders die de rug van hun grote vrienden bezetten kunnen eigenlijk wel uitgewisseld worden.
game mixen
Damn you, Nintendo! Ik ben een klassiek icoon, doe wat nuttigs met me!
Beide games zijn platformers en hebben een trouwe schare fans. De over-the-top wapens van Ratchet en Clank gecombineerd met de tranformerende krachten van Mumbo Jumbo vormen een gestoord spel die de stervende platform-branche weer nieuw leven in zou kunnen blazen.

Super Smash Kombat

Wie zou z'n vuist niet een keer dwars door de veel te vrolijke muil van die irritante Toad willen rammen? Of Sub-Zero met een levensenergie zuipend bloemetje op z'n hoofd? In Super Smash Kombat is dit mogelijk!
Realistische graphics zorgen ervoor dat Mario tanden verliest en een blauw oog krijgt, om vervolgens z'n kop eraf te trekken in een brute finishing move.
game mixen
Princess Peach in een wat volwassenere outfit zou natuurlijk ook geen straf voor het oog zijn.
Scorpion die een power-up pakt waardoor hij twee keer zo groot wordt of in metaal veranderd. Super Smash Brothers en Mortal Kombat zijn natuurlijk al fighting games, en zouden elkaar tot nieuwe hoogtes kunnen stuwen.
Wat is leuker dan een vriend naast je op de bank te vernederen met een zieke overwinning? Drie vrienden op de bank vernederen, maar dan wel met veel bloed en cheesy one-liners. Bring it on!
Heb je zelf nog suggesties voor game mashups? Laat het weten in de comments!

Populair Nieuws

Laatste Reacties