Bekijk XGN vanaf nu ook in blog format

Article
vrijdag, 28 november 2008 om 19:12
xgn google image
Naast het vernieuwen van de voorpagina van XGN, hebben we ook de optie toegevoegd om deze pagina in blog-stijl te bekijken.
Op de XGN Blog kun je het nieuws, de recensies en impressies, video's en screenshots van de dag bekijken in een handig overzicht, zodat je nooit meer wat mist. Ook is het mogelijk om deze pagina met een simpele muisklik te filteren. Zo kun je dus kiezen of je alleen artikelen, video's of screenshots wilt zien, of een combinatie daarvan.
Daarnaast is het mogelijk om het overzicht per dag te bekijken, zodat je ook het nieuws van gisteren snel kunt lezen, mocht je een dagje niet op XGN geweest zijn.
Als je deze blog-stijl pagina nou beter vindt dan de huidige voorpagina, dan bieden we ook nog eens de optie om deze in te stellen als standaard voorpagina, zodat je niet steeds apart naar de XGN Blog hoeft te gaan.
Uiteraard kun je ook alleen de XGN Blog van het platform dat jouw voorkeur geniet bekijken, zo hebben we niet alleen een Algemene Blog maar ook een Wii-blog, PS3-blog en X360-blog.
Graag horen we in de reacties wat jullie van deze nieuwe mogelijkheden vinden.

Populair Nieuws