Battlefield 5 attachments met onder andere Suppressor en Foregrip

Article
zondag, 30 september 2018 om 13:04
battlefield 5 attachments met onder andere suppressor en foregrip 139126
Net als in voorgaande Battlefield games kun je in Battlefield 5 weer gebruik maken van verschillende attachments. Sommige van deze attachments helpen je tijdens het gevecht met richten en andere zorgen ervoor dat je niet wordt gehoord wanneer je schiet. Dit zijn alle Battlefield 5 attachments die tot nu toe bekend zijn.
Battlefield 5 heeft meer dan genoeg wapens om uit te kiezen, die je allemaal kan terugvinden in The Company. Hoe zit het precies met de attachments die je vast maakt aan deze wapens? Wij hebben het overzicht!

Alle soorten Battlefield 5 attachments

Allereerst kun je in Battlefield 5 gebruik maken van verschillende Optics. Deze kunnen je helpen met het richten. De Iron Sights zitten vaak standaard ingebouwd op de wapens, maar een Nydar Sight kan worden toegevoegd om je zicht te bevorderen.
Optics
  • Iron Sights
  • Nydar Sight
Veel van deze Battlefield 5 attachments worden gebruikt om het richten op je tegenstanders makkelijker te maken. Zo kun je gebruik maken van de Straight Pull Bolt. Dit is een attachment voor bolt-action rifles, waarmee je tijdens het herladen van het wapen gewoon door de scope kunt blijven kijken. Hierdoor verlies je je tegenstander niet uit het oog. De Straight Pull Bolt is een accessoire voor bolt-action rifles.
Accessories
  • Straight Pull Bolt
Daarnaast kun je gebruik maken van de Suppressor. De Suppressor zorgt ervoor dat de schoten die je afvuurt minder geluid maken. Hierdoor kun je je tegenstanders besluipen, want ze hebben niet meteen door waar het geschiet vandaan komt. De Suppressor wordt op de loop van het wapen geplaatst.
Barrel
  • Bayonet
  • Suppressor
  • Recoil Direction
    • Muzzle Brake
    • Compensator
    • Flash Hider
De Foregrip is een Underbarrel attachment. Dit wil zeggen dat hij onder de loop van het wapen wordt geplaatst. De Foregrip zorgt ervoor dat de terugslag die het wapen genereert beter kan worden gecontroleerd, waardoor je op langere afstanden beter kunt richten.
Underbarrel
  • Bipod
  • Foregrip
  • Palm Rest
Battlefield 5 Sneeuw map

Ook veel cosmetics in Battlefield 5

De attachments op je wapens helpen je dus tijdens het gevecht met je tegenstanders. Ook zijn er zogenaamde cosmetics beschikbaar in het spel. Deze cosmetics zullen je niet helpen in het gevecht, maar je wapens zullen erdoor alleen anders en misschien wel mooier uitzien. Deze cosmetics zijn er niet alleen voor je wapens, maar ook voor voertuigen en personages.
Er zal in Battlefield 5 een battle royale modus zijn. Deze modus gaat Firestorm heten en laat ieder potje beginnen met 64 spelers die zijn verdeeld over 16 gelijke teams. De ontwikkelaars van Battlefield 5 gaan zo mee in de hype rondom battle royale games.
De Battlefield 5 bèta is inmiddels alweer voorbij. Wij hebben hem gespeeld en hier is onze Battlefield 5 beta gameplay! Battlefield 5 komt op 20 november 2018 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.